Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ο Ανέστης Δαλακούρας! Άφησε για λίγο την Εθνική και ήρθε Θράκη για να ορκιστεί…

 

Το πήρε το πτυχίο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ο Ανέστης Δαλακούρας! Ο πρώην αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που θα συνεχίσει την καριέρα του για πρώτη φορά στο εξωτερικό, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Θράκη, σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ομάδα.

Άλλωστε λόγω ενός τραυματισμού δεν συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή του πρώτου τουρνουά που διεξήχθη στην Κοζάνη και ολοκληρώθηκε κοντά στα μεσάνυχτα της Κυριακής, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για το δεύτερο τουρνουά των προκριματικών του Ευρωβόλεϊ.

Ο Ανέστης Δαλακούρας μετά από τέσσερα χρόνια σπουδών, πήρε το πτυχίο του, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμυότυπο που κατέγραψε ο “Χρόνος”,  και χειροκροτήθηκε από συγγενείς αλλά και φίλους που βρέθηκαν στο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής για την ορκωμοσία.

Ανάμεσά τους, εκεί βρέθηκαν οι πρώην συμπαίκτες του στον Εθνικό Γρηγόρης Κοντοστάθης και Βασίλης Κυριακίδης. Συνολικά 120 επιστήμονες του αθλητισμού πήραν το πτυχίο τους το μεσημέρι της Δευτέρας από την Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και βγαίνουν πλέον στην αγορά εργασίας.