ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στην «ανατρεπτική» αναμέτρηση ανάμεσα σε Κομψάτο Πολυάνθου και Αναγέννηση Παγουρίων

 

Ένα πραγματικό ντέρμπυ, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, παρακολούθησαν οι 50 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Πολυάνθου. Ο Κομψάτος υποδέχθηκε την Αναγέννηση Παγουρίων, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως παρότι έπαιζε από πολύ νωρίς με 10 παίκτες κατάφερε με αντεπίθεση στα τελευταία 15 λεπτά να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Η Αναγέννηση Παγουρίων είχε την ευκαιρία να προηγηθεί από το 18’ όταν ο Μουρατίδης ανατράπηκε από τον Λατήφ Χαλήλ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι και μαζί τη δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Πολυάνθου, ο οποίος είχε δεχθεί νωρίτερα την πρώτη, αφήνοντας έτσι από πολύ νωρίς τον Κομψάτο με 10 παίκτες. Ο ίδιος ο Μουρατίδης ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 21’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από ωραία συνεργασία του Κιαμήλ Τολγκά και του Μουρατίδη, τελικός αποδέκτης ήταν ο Ασλαμαζίδης, που με σουτ έκανε το 0-1. Τελευταία αξιόλογη φάση του ημιχρόνου ήταν ένα σουτ από τον Κιοσσέ στο 29’ που έφυγε λίγο άουτ, αφού στα υπόλοιπα λεπτά οι δύο ομάδες αναλώθηκαν περισσότερο σε παιχνίδι κέντρου και τακτικής.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε, με τον Κομψάτο αν και με παίκτη λιγότερο, να ανεβάζει ρυθμούς και να γίνεται περισσότερο απειλητικός. Το παραπάνω είχε τελικά αντίκρισμα, αφού στο 78’ ήρθε η ισοφάριση. Οι Στογιαντσάκης και Πουσκουλού αντάλλαξαν την μπάλα, με τον πρώτο να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή και να ισοφαρίζει για την ομάδα του σε 1-1. Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 87’, όταν ο Στογιαντσάκης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σταμπολής, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία από όπου έπεσε ο Κιουτσούκ, γράφοντας το τελικό 2-1. Ο Κομψάτος Πολυάνθου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Σταμπολής στο 90’ με απευθείας κόκκινη και έτσι θα έχει δύο δεδομένες απουσίες στον επόμενο αγώνα του για το Κύπελλο.

ΚΟΜΨΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ (Μπάμπουλας, Αγιαννίτης Θ., Δημόπουλος): Αράπογλου, Μουμίν Αϊκούτ (75’ Μπεκήρ Σοφτά Ερχάν), Σταμπολής, Φλωροκάπης, Χαλήλ Λατήφ, Δημόπουλος, Χατζηαντωνίου, Τασούδης, Κιοσσές (60’ Πουσκουλού Μεχμέτ), Αγιαννίτης Β. (47’ Τοκούτσης), Στογιαντσάκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ: Κιουτσούκ Αμέτ Ισμαήλ, Κιαμήλ Τολγκά, Μεμέτ Χασάν, Πολιτίδης, Χριστακάκης, Ασλαμαζίδης, Τερσενίδης (65’ Καπλανίδης), Σαρακατσάνης, Μουρατίδης, Κοκολάκης, Κουβαλάκης (86’ Δροσίδης).