Οι δηλώσεις του (εκνευρισμένου) Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Πανιώνιο

 

Με αρκετή καθυστέρηση και εμφανή τον εκνευρισμό του, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα της Ξάνθης με 2-0 από τον Πανιώνιο.

«Με προβλημάτισε ο τρόπος που ξεκίνησε το παιχνίδι όπως και στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, με το 2-0 εναντίον μας στα πρώτα 10-15 λεπτά. Είναι δύσκολο να κρίνεις έναν αγώνα στην συνέχεια, επειδή τόσο στην Αθήνα όσο και εδώ κάναμε απίστευτα λάθη που προέρχονταν από τα δικά μας πόδια και ανέτρεψαν από το ξεκίνημα τις ισορροπίες του αγώνα», είπε αρχικά ο ρουμάνος τεχνικός.

«Για μένα σαν προπονητής είναι δύσκολο να καταλάβω κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν στην ομάδα.  Είμαι πραγματικά ανυπόμονος στο να καταλάβω τι συμβαίνει, να πάμε φυσιολογικά με το 0-0 έστω μέχρι το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Να καταλάβω αν παίζουμε άσχημα ή ότι έχουμε ένα πρόβλημα. Όταν όμως ξεκινάς και αμέσως με την πρώτη μπαλιά που μπαίνει στην περιοχή, τόσο στην Αθήνα, όσο και εδώ, να κάνουμε τέτοια λάθη, τότε αλλάζουν όλα ολοκληρωτικά!», πρόσθεσε ο Λουτσέσκου.

Έχοντας εμφανή εκνευρισμό, προφανώς και για το γεγονός ότι νωρίτερα είχε γνωρίζει τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Ξάνθης, απέδωσε στην συνέχεια στην κακή ψυχολογία των παικτών του την καή εμφάνιση και τόνισε ότι αυτός είναι ο τομέας που πρέπει να δουλέψει η ομάδα ενόψει του δύσκολου αγώνα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε:

«Η ομάδα δεν έχει σχέση ούτε με την ομάδα της προετοιμασίας ούτε με αυτήν των φιλικών. Αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι είμαστε πολύ αδύναμη ψυχολογικά ομάδα και πως όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν, όπως εμείς θέλουμε, τότε τα… παρατάμε. Δεν έχουμε μια καλή ομάδα σε ψυχολογικό επίπεδο και έτσι προστέθηκε άγχος να παίξουμε παιχνίδι, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να κάνουμε κάτι, που δεν κάναμε.  Τα γκολ που δώσαμε στους αντιπάλους αρκούσαν και μετά δεν ήμασταν ικανοί ψυχολογικά να ανταπεξέλθουμε. Παραδοθήκαμε. Ήταν σαν να τα παρατήσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε στην  ψυχολογία…».