ΕΠΣ Θράκης: Το παρασκήνιο της δήλωσης συμμετοχής την τελευταία στιγμή από την ΑΕ Κομοτηνής

 

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή η ιστορική ΑΕ Κομοτηνής δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης και ενώ είχε αποφασιστεί να ανασταλεί η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αμέσως άρχισε να πλανάται το ερώτημα στους φιλάθλους πώς επετεύχθη αυτό, καθώς όλη η περσινή ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής έχει ουσιαστικά αποχωρήσει, αφού πήραν τα δελτία τους και έφυγαν όλοι οι παίκτες.

Χωρίς παίκτες δεν υπάρχει όμως και ομάδα. Ωστόσο υπήρξε συμφωνία με την ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, που έχει και την ευθύνη για τον νομό Ροδόπης του δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ, ουσιαστικά να τροφοδοτήσει με νεαρούς παίκτες την ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής.

Έτσι τελικά η ιστορική ΑΕΚ δηλώθηκε και θα αποτελέσει ουσιαστικά την δεύτερη ομάδα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, με νεαρούς παίκτες της ακαδημίας που θα προωθηθούν και θα αποκτήσουν εμπειρίες συμμετέχοντας στο ανδρικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Μάλιστα, ενώ το γήπεδο της Παραδημής, που έχει ως έδρα η ΑΕ Κομοτηνής, διατηρείται σε άριστη κατάσταση αφου το διατηρουν και το φροντιζουν οι δραστηριοι παλαιμαχοι της ΑΕΚ οπου κανουν εκεί τις προπονησεις τους και δινουν και φιλικα παιχνιδια, τελικά στο πρώτο τουλάχιστον επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, αυτό με τον Δοκό την Κυριακή για το Κύπελλο, θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ