Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην πρεμιέρα της Δόξα Προσκυνητών στην Καβάλα

Με το “αριστερό” μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Δόξα Προσκυνητών η όποια ηττήθηκε με 5-2 από τον δυνατό ΑΟ Καβάλας, των Λαδάκη, Παπά και Μελισσόπουλου.

Η Καβάλα που είναι από τρεις δυνατότερες ομάδες του πρωταθλήματος μαζί με την Καλαμαριά και την Δόξα Δράμας, καθάρισε στο πρωτο εικοσάλεπτο το παιχνίδι, αφού αιφνιδίασε τους Θρακιώτες κάνοντας το 2-0 με τερματα του Παβίσεβιτς. Συγκεκριμένα το 1-0 έγινε στο 3` μετά από κόρνερ του Κυριακίδη και κεφαλιά του Παβίσεβιτς και το 2-0 στο 19` μετά από προσπάθεια και παράλληλη σέντρα του νεαρού Μπλιού και ωραίο τακουνάκι του Παβίσεβιτς. Στο πρωτο μερος η Δόξα δεν απείλησε καθόλου την εστία του Αθανασίου, ενω η Καβάλα ειχε δοκαρι με τον Μπλιο.

proskinitesΣτο δευτερο μερος αν και η Δόξα ανέβηκε, αρχικά η Καβάλα ειχε δοκαρι με τον Λαδάκη στο 52, λίγο αργοτερα στο 55` με έξοχη ατομική προσπάθεια ο Μπλιος πέτυχε το 3-0. Στο 74` η Δόξα πέτυχε το πρωτο τερμα της στο πρωταθλημα με τον σκόρερ της τον Βάσκο με πλασε από δύσκολη πλάγιαθεση μειώνοντας σε 3-1, ωστοσο στο 85` με φοβερό σουτ ο Παβίσεβιτς εκανε το 4-1 πετυχαινοντας χατ τρικ. Τα γκολ όμως συνεχισαν να πεφτου βροχή και στις καθυστερήσεις, όταν στο στο 90` ο Εμρέ με ωραίο πλασέ κρέμασε τον Αθανασίου για το 4-2 και στο 92` από κόρνερ του Μελισσόπουλου, ο Τουμανίδης με κεφαλιά το τελικό 5-2. Η Δόξα είχε ένα δοκάρι με σουτ του Εμρέ στο 77`.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Ταουσιάνης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας (63’ Κασαπάκης), Λαδάκης, Παππάς (44’ λ.τρ. Ζλατκόφσκι), Τουμανίδης, Μπλιος (70’ Πτηνόπουλος), Μελισσόπουλος, Παβίσεβιτς.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Κλειτσιώτης): Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης (59’ Κελεσίδης), Κίτσος, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Εμρέ Μεμέτ, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης (63’ Γιαννακιτσίδης), Θωμάς (74’ Λεφής).