LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Πανσερραϊκός 0-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθείστε σε απευθείας μετάδοση από το ThrakiSportS την εξέλιξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Πανσερραϊκό. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα από την Κομοτηνή. Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα είμαστε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Πανσερραϊκό.

Ωρα 16:37  Και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League σε δύο εβδομάδες, με την έναρξη της αναμέτρησης να έχει προγραμματιστεί σε 25 λεπτά από τώρα.

Ωρα 16:39  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε για τους τέσσερις χορηγούς που έχουμε στην αποψινή μας μετάδοση και μας διευκολύνουν για την πραγματοποίησή της.

Ώρα 16:41 Χορηγός της μετάδοσης είναι η αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:43 Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση Πανθρακικός-Ατρόμητος σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:45 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:47 Τέλος χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 16:50 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Ψάλτης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Μπεκατώρος, Ρομπέρ, Νικόλτσης.

Πανσερραϊκός: Μέλκα, Γκασέσα, Στέβιτς, Κάκκο, Παπατζίκος, Ρούτσης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Τσομαχασβίλι, Τσούτσης.

Ώρα 16:53 Στον πάγκο για τον Πανθρακικό βρίσκονται οι Τζελέπης, Μωραΐτης, Ρουσσάκης, Κουσίδης, Μήλιος, Κωστίκος, Χαλκιαδάκης, Ζυγκερίδης, Κυριαλάνης, Βλαχόπουλος, Γκιντίδης, ενώ για τον Πανσερραϊκό οι Τάντιτς, Ανδρέου, Βοσκόπουλος, Κανούλας, Καψάλης, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Χατζηδημητρίου, Λατινόπουλος, Μαυρίδης, Κασίμης.

Ώρα 16:56 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Εγκίν Κιγιτζή, με βοηθούς τους Χρήστο Τζότζιο και Μάριο Γκιόσης.

Ώρα 17:00 Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Σε λίγο θα έχουμε το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Έναρξη της αναμέτρησης

Ωραίο σουτ από τον Μπεκατώρο, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μέλκα

15΄ Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Ρομπέρ, πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής ο  Νικόλτσης και πήρε την κεφαλιά, η οποία όμως έφυγε άουτ

22΄ Φάουλ από τον Τσιμίκα, διώξιμο προς τα πίσω από τον Μπουγαΐδη, η μπάλα κόρνερ

25΄ Γκολ για τον Πανσερραϊκό. Συρτή σέντρα από τον Κάκκο και πλασέ από τον Τσιμίκα, ο οποίος ανοίγει το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή του Πανσερραϊκού. Πανθρακικός – Πανσερρραϊκός 0-1

32΄ Σουτ του Γαβριηλίδη από καλή θέση, η μπάλα στα σώματα των αμυντικών

33΄ Σουτ του Γαβριηλίδη πάνω στην κίνηση, η μπάλα άουτ

40΄ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Σιάκκα περνάει ο Παναγιωτίδης

45΄ Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων

45΄+1΄ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πανσερραϊκό στη μοναδική φάση που δημιούργησε να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο Πανθρακικός, όμως έχει πρόβλημα στις τελικές προσπάθειες. Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: Πανθρακικός – Πανσερραϊκός 0-1

Ωρα 17:53 Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:56  Θυμίζουμε επίσης ότι την αναμέτρηση Λεβαδειακός-Πανθρακικός σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:59  Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 18:03 Τέλος χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

46΄ Έναρξη του δεύτέρου ημιχρόνου

51΄ Συρτό σουτ του Μπεκατώρου έξω από τη μεγάλη περιοχή, διώχνει σε κόρνερ ο Μέλκα

58΄ Πρώτη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Στη θέση του Πλέγα ο Χαλκιαδάκης

61΄ Αλλαγή τερματοφύλακα για τον Πανθρακικό. Στη θέση το Γκαραβέλη ο Τζελέπης

65΄ Σε αλλαγές έχει προχωρήσει και ο Πανσερραϊκός σε αυτά τα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Έχουν περάσει στον αγωνιστικό χώρο οι Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Κανούλας, Καψάλης και Χρηστίδης

68΄ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Κυριαλάνης στη θέση του Μπεκατώρου

71΄ Καλό σουτ του Νικόλτση, η μπάλα θα βρει σε αμυντικούς και θα καταλήξει κόρνερ

75΄ Τρεις αλλαγές για τον Πανθρακικό. Περνάνε στον αγωνιστικό χώρο οι Κουσίδης, Μηλίος και Ζυγκερίδης και περνάνε εκτός οι Ρομπέρ, Ψάλτης και Νικόλτσης

78΄ Στη θέση του Πετρούση ο Ρουσσάκης. Για τον Πανσερραϊκό έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Κτιστόπουλος

89΄ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό, με τον Χαλκιαδάκη να σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή και τον Μέλκα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ

90΄ Τέλος του αγώνα, με τον Πανσερραϊκό στη μόνη καλή φάση που είχε να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Βελτιωμένος ο Πανθρακικός, όμως του έλειπε το γκολ. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Πανσερραϊκός 0-1.

Ώρα 18:59 Τη μετάδοση του αγώνα προσέφεραν  το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη, η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα στην Οδό Μακεδονίας 39 και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87.

Ακολουθούν ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τη σημερινή αναμέτρηση