Ανακοίνωσε επίσημα Ρομπέρ ο Πανθρακικός εν αναμονή της ανακοίνωσης για Ηλιάδη

Και επίσημα παίκτης του Πανθρακικού είναι ο Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Κομεπιβοτηνής μετά από πέντε χρόνια.

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ που έτρεχε σήμερα (θυμηθείτε ΕΔΩ), καθώς ο Ρομπέρ έκανε εδώ και μέρες προπονήσεις με τον Πανθρακικό (θυμηθείτε ΕΔΩ). Τα σημερινά ρεπορτάζ έκαναν λόγω και για παραμονή στην ομάδα της Κομοτηνής και του Στέλιου Ηλιάδη ο οποίος είχε βρεθεί κοντά σε ομάδα της Ινδίας (θυμηθείτε ΕΔΩ), όμως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού για την μεταγραφή του Μπερτράν Ρομπέρ:

Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Bertrand Robert.

O Bertrand γεννήθηκε στην πόλη Saint-Benoît, που βρίσκεται στη νησιωτική περιοχή Réunion της Γαλλίας, στις 16 Νοεμβρίου 1983. Η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν η Montpellier, στην οποία ανήκε από το 2001 ως το 2004, για να ακολουθήσει η τριετής (2004-07) θητεία του στη Guingamp. Έπειτα, αποκτήθηκε από τη Lorient, όπου παρέμεινε μέχρι το 2009 και στο μεσοδιάστημα δόθηκε δανεικός στην Ajaccio.

Φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Πανθρακικού το καλοκαίρι του 2009 και στο πρωτάθλημα της Super League εκείνης της περιόδου κατέγραψε 25 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν (2010-2011), στο πρωτάθλημα της Football League, είχε 28 συμμετοχές και 8 γκολ. Το καλοκαίρι του 2011 παραχωρήθηκε στον ΠΑΟΚ, όπου έπαιξε για 2 χρόνια και στη συνέχεια αγωνίστηκε για μία τριετία στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Λεμεσού (2013-15) και την ΑΕΛ Λεμεσού (2015-16).

Πρόκειται για έναν αθλητή με σπουδαίες ποδοσφαιρικές «παραστάσεις», 169 συμμετοχές στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, 90 αγώνες στα ελληνικά γήπεδα και 19 στο Europa League.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με την ομάδα μας, δήλωσε στο www.panthrakikos.com: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που, ύστερα από 5 χρόνια, επιστρέφω στον Πανθρακικό και θα αγωνιστώ ξανά σε μια ομάδα από την οποία κρατώ υπέροχες αναμνήσεις. Θέλω με την εμπειρία μου και τις ικανότητές μου να βοηθήσω στην επίτευξη των φετινών μας στόχων. Έχω κάνει προπονήσεις με την ομάδα αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι έχουμε ένα νεανικό σύνολο, με ποιότητα και θέληση για διάκριση, κι ένα τεχνικό επιτελείο που δουλεύει καθημερινά σκληρά, προκειμένου να τα καταφέρουμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Καλωσορίζουμε τον Bertrand ξανά στην οικογένεια του Πανθρακικού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα.