Στόχο την εξάδα και την έξοδο στην Ευρώπη θέτει ο Φερνάντο Γουάλας για το πρωτάθλημα που αρχίζει

 

Σε βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης μίλησε ο Φερνάντο Γουάλας ενόψει της έναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος και της πρεμιέρας της Ξάνθης στην Αθήνα με την ΑΕΚ, έστω και αν ο παίκτης θα απουσιάσει από αυτόν τον αγώνα εξαιτίας του τραυματισμού του.

«Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία. Το βασικό της στάδιο έγινε στην Βουλγαρία και συνεχίσαμε εδώ, στην Ελλάδα. Παίξαμε αρκετά φιλικά παιχνίδια και χάσαμε μόνο σε ένα. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και έχουμε διαμορφώσει μια ισχυρή ομάδα», σχολίασε αρχικά ο Γουάλας στην αθλητική ιστοσελίδα Cerquilho Esportes.

Σε σχέση με τον στόχο της Ξάνθης (που αναγράφεται ακόμα ως… Skoda στο βραζιλιάνικο δημοσίευμα) ο Φερνάντο Γουάλας αποκάλυψε: «Ο στόχος φέτος είναι να τερματίσει η ομάδα στην πρώτη εξάδα και να αναζητήσει μια θέση στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν. Ανανέωσα για ένα χρόνο το συμβόλαιό μου γιατί πιστεύω στο έργο που γίνεται και ότι φέτος μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Φερνάντο Γουάλας είπε: «Η προηγούμενη σεζόν δεν ήταν πολύ καλή, πήγε λίγο χειρότερα από ότι αναμέναμε. Ωστόσο αυτό μπορεί να βγει και καλό, γνωρίζουμε τα λάθη που κάναμε πέρυσι και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Εγώ είχα μια κανονική σεζόν, έπαιξε πολλά παιχνίδια, μόνο τρεις εβδομάδες δεν αγωνίδτηκα λόγω τραυματισμού. Πάντα προσπαθώ να βελτιωθώ και να δίνω πάντα στην ομάδα μου το 100%».