Ξέσπασμα πρώην παίκτη του Πανθρακικού κατά διοίκησης: «Πήρατε περαστικούς από παραλίες για να πέσουμε στην Γ’ Εθνική»

 

Ο Πανθρακικός ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ωστόσο η πλειοψηφία των φιλάθλων του είναι απογοητευμένη από τις κινήσεις της διοίκησης για την ενίσχυση της ομάδας.

Αν και έχει ξεκαθαριστεί ότι ο φετινός στόχος είναι η παραμονή και η οικονομική εξυγίανση και όχι η επάνοδος στην Super League, στην πόλη της Κομοτηνής ήδη έχει υπάρξει μεγάλη γκρίνια, όχι μόνο μετά τις εμφανίσεις στα φιλικά με αποκορύφωμα την ήττα από την Δόξα Προσκυνητών που είναι ομάδα κατώτερης κατηγορίας, αλλά και πιο πριν, μετά τις διάφορες ανακοινώσεις των παικτών που ήρθαν το φετινό καλοκαίρι στον σύλλογο.

Είναι χαρακτηριστική η καυστική ανάρτηση παίκτη, από τα μεγαλύτερα ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου της Ροδόπης, που έχει τιμήσει στο παρελθόν την φανέλα του Πανθρακικού αλλά προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα με αφορμή τα “άγνωστα” στον περισσότερο κόσμο ονόματα που ήρθαν στην ομάδα. Η συγκεκριμένη ανάρτηση απέσπασε δεκάδες likes, δείχνοντας ότι το περιεχόμενο και το πνεύμα της το συμμερίζονται πολλοί Κομοτηναίοι.

Το σχόλιο έχει ως εξής:

«Ή διοίκηση του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ να κοιτάξει και στις παραλίες της Αρωγής για το θέμα των μεταγραφών… υπάρχουν κάποια μαυρακια με αθλητικό παρουσιαστικό που λένε ότι ξέρουν να κλωτσανε την μπάλα και επιθυμουν να παίξουν επαγγελματικά…
μην φανταστείτε δεν διαφέρουν και πολύ από κάθε <<περαστικό>> που ανακοινώνεται καθε μέρα όταν ανοίγω το facebook και έχουν πονέσει τα μάτια μου με αυτά που βλέπω…
στο τέλος όλοι στο ίδιο πανηγύρι θα χορεύουνε εν ονόματι Γ”εθνική…
πραγματικά ντρέπομαι που τα πρώτα μου βήματα τα έμαθα σε αυτήν την ομαδα!!!»

sxolio-panthr