LIVE οι δύο φιλανθρωπικές αναμετρήσεις: Πανθρακικός – Δόξα Προσκυνητών και Ξάνθη – Αγροτικός Αστέρας

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις δύο φιλανθρωπικές αναμετρήσεις Πανθρακικός – Δόξα Προσκυνητών και Ξάνθη – Αγροτικός Αστέρας.

Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε τις δύο φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε Πανθρακικό – Δόξα Προσκυνητών και Ξάνθη – Aγροτικό Αστέρα.

Ώρα 17:03 Και οι δύο φιλικές αναμετρήσεις έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς Πανθρακικός και Ξάνθη θα διαθέσουν τα έσοδα από τα σημερινά παιχνίδια στον παίκτη της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και έχει ανάγκη από οικονομική ενίσχυση για να μεταβεί στη Βοστώνη και να υποβληθεί σε σε μεταμόσχευση  μυελού των οστών.

Ώρα 17:08 Όγδοο φιλικό παιχνίδι για τον Πανθρακικό, ο οποίος μέχρι τώρα έχει 1 νικη, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Για τη Δόξα αυτό είναι το πέμπτο φιλικό παιχνίδι, ενώ στα προηγούμενα έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Ώρα 17:14 Οι συνθέσεις του Πανθρακικού και της Δόξας. Για τον Πανθρακικό ξεκινάνε την αναμέτρηση οι Τζελέπης, Μωραΐτης, Κυριαλάνης, Πολίμος, Γκιντίδης, Βλαχόπουλος, Φουρκάν, Μήλιος, Τζαμπάζης, Κωστίκος, Ζιγκερίδης.

Ωρα 17:17  Για τη Δόξα Προσκυνητών ξεκινάνε τον αγώνα οι Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Κίτσος, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Εμρέ, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης, Θωμάς.

Ώρα 17:18 Στον πάγκο για τον Πανθρακικό βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Μπουγαΐδης, Νικόλτσης, Κατσαρός, Στοΐνοβιτς, Τσιριγώτης.

Στον πάγκο για τη Δόξα Προσκυνητών βρίσκονται οι Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Ανυφαντάκης, Μόσχος, Λεφής, Γιαννακιτσίδης, Σερίφης.

Ώρα 17:23 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Εγκίν Κιγιτζή, με βοηθούς τους Χρήστο Τζιότζιο και Μάριο Γκιόση από της ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 17:27 Σχεδόν όλοι οι παίκτες του Πανθρακικού που αγωνίστηκαν χθες βρίσκονται εκτός αποστολής.

Ώρα 17:30 Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Σε λίγο θα έχουμε το πρώτο σφύριγμα.

Ώρα 17:33 Έναρξη του αγώνα στην Κομοτηνή

Ώρα 17:48 Πρώτη μεγάλη φάση στην Κομοτηνή για τη Δόξα Προσκυνητών στο 13΄, με τον Εμρέ να πασάρει ωραία στον Θωμά, ο οποίος σούταρε δυνατά, με τον Τζελέπη να πετάγεται εκπληκτικά και να διώχνει σε κόρνερ.

Ώρα 17:56 Νέα καλή ευκαιρία για τη Δόξα Προσκυνητών στο 22΄, με τον Τρίχα να σεντράρει από τα δεξιά και τον Λειβαδιώτη να πιάνει την κεφαλιά, η οποία πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζελέπη.

Ώρα 17:58 Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο 24, με τον Φουρκάν να φεύγει πίσω από την άμυνα της Δόξας, με τον βοηθό να δείχνει παίζεται, μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως πλάσαρε άστοχα.

Ώρα 18:00 Γκολ για τη Δόξα Προσκυνητών στο 25΄. Τραγικό λάθος της άμυνας του Πανθρακικού, ο Βάσκος θα πάρει την μπάλα, θα μπεί μέσα στη μεγάλη περιοχή και θα πλασάρει εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ. Πανθρακικός – Δόξα Προσκυνητών 0-1

Ώρα 18:11 Στο 36΄ σουτ του Δημητριάδη έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπλοκάρει ο Τζελέπης.

Ώρα 18:12 Σουτ του Φουρκάν έξω από την περιοχή στο 37΄, μπλοκάρει ο Περτσάς.

Ώρα 18:19 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, με τη Δόξα Προσκυνητών να προηγείται με 0-1

Ώρα 18:26 Δωδέκατο φιλικό της Ξάνθης κατά τη φετινή περίοδο, η οποία μετράει 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και μία ήττα.

Ώρα 18:37 Έναρξη τους δευτέρου ημιχρόνου στην Κομοτηνη

Ώρα 18:40 Γκολ για τη Δόξα Προσκυνητών στο 49΄. Ωραία προσπάθεια του Εμρέ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, θα γυρίσει προς το ύψος του πέναλτι, η άμυνα του Πανθρακικού δεν θα μπορέσει να διώξει και ύστερα από συνεχείς κόντρες η μπάλα θα φτάσει στον Δραγανίδη που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τζελέπη. Πανθρακικός – Δόξα Προσκυνητών 0-2

Ώρα 18:42 Ωραία μπαλία του Δραγανίδη στον Εμρέ, ο οποίος θα σουτάρει άουτ.

Ώρα 18:45 Γκολ για τον Πανθρακικό. Ωραία μπαλιά του Κατσαρού στον Φουρκάν, που θα σουτάρει στην κίνηση και θα πετύχει ένα υπέροχο τέρμα. Πανθρακικός – Δόξα Προκυνητών 1-2

Ωρα 18:55  Σε πέντε λεπτά έχει προγραμματιστεί και η έναρξη στα Πηγάδια στον αγώνα της Ξάνθης με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ωρα 18:58  Η Ξάνθη θα κατέβει για δεύτερο σερί παιχνίδι με μια μείξη βασικών και αναπληρωματικών, Ζαρόπουλος, Παπαγεωγρίου, Κολαράς, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Ζβάρνας, Λουσέρο, Κώστας, Μελισσόπουλος, Σολτάνι, Χαμζά Γιουνές.

Ωρα 19:00  Ο Αγροτικός Αστέρας ξεκινά με τους Γιακουμή, Κυριακίδη, Ουνγιαλίδη, Κουκόλη, Γοτοβό, Τριανταφυλλάκο, Χατζή, Γκέκα, Δεινόπαπα, Τεγούση και Φελίππε.

Ωρα 19:05  Εναρξη της αναμέτρησης στην Ξάνθη, στην οποία διαιτητής είναιο ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Χατζημωυσιάδη και Χουσεϊν Χασάν.

Ωρα 19:15  Δεν έχει κάτι αξιοσημείωτο στα Πηγάδια στο πρώτο δεκάλεπτο, ούτε όμως και στο ντέρμπι της Ροδόπης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, βαδίζουμε προς το τέλος της άλλωστε.

Ώρα 19:20 Στην Κομοτηνή στο 89΄ μπαλία του Στοΐνοβιτς στον Φουρκάν, ο οποίος θα ανατραπεί μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα

Ώρα 19:21 Ο Περτσάς θα πέσει εντυπωσιακά στα αριστερά και θα αποκρούσει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μήλιος.

Ώρα 19:22 Τέλος της αναμέτρησης στην Κομοτηνή, με τη Δόξα Προσκυνητων να κερδίζει τον Πανθρακικό. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Δόξα Προσκυνητών 1-2.

Ωρα 19:26  Στα Πηγάδια πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Φελίππε σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Ωρα 19:40  Γκολ για την Ξάνθη. Σέντρα Σολτάνι και ο Μελισσόπουλος με δεξί σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ανοίγει το σκορ. Ξάνθη – Αγροτικός Αστέρας 1-0

Ωρα 19:45  Δοκάρι για τον Αγροτικό Αστέρα, δεύτερο στο παιχνίδι, αυτή τη φορά με τον Γκέκα. Με αμυντικά κενά η Ξάνθη, όπως γίνεται αντιληπτό.

Ωρα 19:47  Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αγροτικό Αστέρα με τον Φελίππε να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ωρα 19:52  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στα Πηγάδια. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ξάνθη – Αγροτικός Αστέρας 1-0.

Ωρα 19:58  Θυμίζουμε ότι στο άλλο φιλικό ματς

Ωρα 20:06  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα Πηγάδια.

Ωρα 20:21  Συμπληρώθηκε ένα τέταρτο στο δεύτερι ημίχρονο χωρίς απολύτως τίποτα το αξιόλογο στην αναμέτρηση.

Ωρα 20:26  Γκολ για τον Αγροτικό Αστέρα. Σκόρερ ο Τεγούσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ που κέρδισε ο ίδιος και αριστοτεχνική εκτέλεση, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνει το Ξάνθη – Αγροτικός Αστέρας 1-1

Ωρα 20:35  Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μετά την ισοφάριση και ενώ έχουμε φτάσει στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου.

Ωρα 20:42  Τρίτο δοκάρι για τον Αγροτικό Αστέρα! Αυτήν την φορά με τον Τάτο στο 80′ λεπτό της αναμέτρησης.

Ωρα 20:50  Σε λίγο θα μπούμε στις καθυστερήσεις και τίποτα δεν δείχνει να αλλάζει.

Ωρα 20:54  Τέλος της αναμέτρησης στα Πηγάδια. Τελικό αποτέλεσμα: Ξάνθη – Αγροτικός Αστέρας 1-1.

Ωρα 20:58  Νωρίτερα θυμίζουμε στην Κομοτηνή. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Δόξα Προσκυνητών 1-2

Ωρα 21:00  Κάπου εδώ ολοκληρώνουμε την live μετάδοση των δύο φιλικών αγώνων. Σε λίγο αναλυτικές αναρτήσεις με ρεπορτάζ και από τα δύο παιχνίδια. Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά…