Καθηγητής της Νομικής Κομοτηνής με συναίνεση όλων των υποψηφίων ο πρόεδρος της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΠΕ

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την διεξαγωγή το Σάββατο στο κτήριο της ΕΟΕ στην Αθήνα της τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΟΠΕ, που θα είναι η ομοσπονδία που θα ανοίξει τον χορό και θα διενεργήσει πρώτη εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης για την επόμενη τετραετία.

Ήδη από το ThrakiSportS έχετε πληροφορηθεί για τις πέντε θρακιώτικες υποψηφιότητες, για τον αποκλεισμό από αυτές του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου και τις αντιδράσεις που τον αοκολούθησαν αλλά και για το παρασκήνιο που υπήρξε με την υποψηφιότητα του Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου. Την Παρασκευή θα υπάρξει ένα εκτενές ρεπορτάζ που θα αναλύει το παρασκήνιο ενόψει της εκλογικής διαδικασίας του Σαββάτου.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον για την ώρα είναι ότι μετά την συνάντηση που είχαν την Τετάρτη το απόγευμα οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι (Μαυρομάτης, Μελισσουργός, Καραμπέτσος, Στουραΐτης) υπάρχουν συγκλίνουσες πληροφορίες που θέλουν τους τόνους να πέφτουν και μάλιστα τις τέσσερις πλευρές να συγκλίνουν στο πρόσωπο ενός καθηγητή της Νομικής Θράκης για την προεδρία της Γενικής Συνέλευσης.

Ο λόγος για τον λέκτορα της Νομικής Κομοτηνής Τάσο Τριανταφύλλου, που τυγχάνει παράγοντας στην ομάδα της Θέτιδας Βούλας. Τον βλέπετε σε φωτογραφία από το επιστημονικό συνέδριο για τις νέες ρυθμίσεις του νόμου 4139/2013 περί εξαρτησιογόνων ουσιών, που είχε διοργανώσει τον Μάιο του 2013 στην Κομοτηνή ο Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών Νομικής Σχολής ΔΠΘ σε συνεργασίοα με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης