Πέταξε για Ντίσελντορφ και από εκεί Αϊντχόφεν ο Μάνταλος! Μόνος απών ο Τόρο λόγω της μεταγραφής του στην Μπολόνια

 

Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που αγωνίζονται στην Ελλάδα αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί μετέβησαν στο Αϊντχόφεν, όπου θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες η προετοιμασία της εθνικής ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ολλανδία και του επίσημου με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ανάμεσά τους και ο κομοτηναίος παίκτης της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, μαζί με άλλους οκτώ διεθνείς που αγωνίζονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Από εκεί οδικώς μεταφέρθηκαν στο Αϊντχόφεν, μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Μίχαελ Σκίμπε και τον βοηθό του Ηλία Μεταξά.

Όλοι μαζί θα αρχίσουν από την Τρίτη την προετοιμασία για το φιλικό με τους «οράνιε» την προσεχή Πέμπτη, που είναι το τελευταίο πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Η Εθνική θα προπονηθεί την Τρίτη δυο φορές στο Αϊντχόφεν. Στην ολλανδική πόλη βρίσκονται άπαντες οι διεθνείς πλην του αρχηγού Βασίλη Τοροσίδη. Ο Ξανθιώτης άσσος ζήτησε και έλαβε άδεια μιας ημέρας απο τον Σκίμπε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, από την Ρόμα στην Μπολόνια, όπως υποστηρίζει σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος τις τελευταίες ώρες.

Το φιλικό της Ελλάδας με την Ολλανδία θα διεξαχθεί στο Αϊντχόφεν το βράδυ της Πέμπτης και κατόπιν η αποστολή θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την άλλη Τρίτη το Γιβραλτάρ.

Αναλυτικά οι 23 παίκτες που κάλεσε ο Μίκαελ Σκίμπε για τους δύο αγώνες:  Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.