Επτά γκολ και τέσσερα δοκάρια με απίστευτη διακύμανση στο φιλικό μεταξύ Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Ελπίδας Σαπών

 

Με 4-3 επικράτησε εκτός έδρας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης η Ελπίδα Σαπών σε φιλικό  αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο  Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς».

Όπως σημειώνει στην ιστοσελίδα του ο Πάνος Θρακιώτης (από τον οποίο προέρχεται και η φωτογραφία), το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Καρακασίδης για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όμως στο επόμενο λεπτό ισοφάρισε ο Γεωργιάδης για την ομάδας της Ροδόπης με πλασέ σε άδειο τέρμα.

Στο 27′ ο Πιλτικάκης με δυνατό σουτ έβαλε ξανά μπροστά την γηπεδούχο ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη, ωστόσο χάρη σε δυο τέρματα του Καραθανάση πριν βγει το ημίχρονο, στο 37′ και στο 45′, η Ελπίδα Σαπών πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-3.

Στην επανάληψη ο Κυριζάκης ισοφάρισε στο 60′ σε 3-3, αλλά ήταν ο Γεωργιάδης εκείνος που στο 69′ σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνιδι και διαμόρφωσε το 3-4 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στηξν διάρκεια του φιλικού τέσσερις φορές οι παίκτες σημάδεψαν τα δοκάρια, μία ο Εθνικός με τον Καρακασίδη και τρεις η Ελπίδα Σαπών με τον Καραθανάση τις δύο φορές και τον Αραμπατζή άλλη μία.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την Ελπίδα Σαπών και άφησε ικανοποιημένο τον Βασίλη Χαριτόπουλο. Αντίθετα, προβλημάτισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές και ανανεώσεις ο Βασίλης Τσιομλεκίδης.