«Έκοψαν» την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου για το ΔΣ της ΕΟΠΕ που είχε κατατεθεί από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Πέντε υποψηφίους θα έχει η Θράκη στις εκλογές του ερχόμενου Σαββατοκύριακου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το ThrakiSportS μαζί με ολόκληρη την λίστα των υποψηφιοτήτων.

Αυτό ωστόσο που δεν είναι γνωστό στους πολλούς και αποκαλύπτει σήμερα το ThrakiSportS είναι ότι υπήρχε και έκτη υποψηφιότητα από την περιοχή μας και μάλιστα από το πιο δυναμικό σωματείο της αυτήν την εποχή, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο ΜΓΣ Εθνικός είχε λάβει την απόφαση να έχει διπλή υποψηφιότητα, τόσο για το ΔΣ όσο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή, όπου κατεβαίνει κανονικά ως υποψήφιος ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και μέλος του ΤΑΑ Αντώνης Τελόπουλος.

Μάλιστα δεν επρόκειτο για τυχαία υποψηφιότητα. Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, ο Εθνικός είχε δηλώσει στην ΕΟΠΕ ενόψει των εκλογών την ζωντανή ιστορία του βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη, τον Άκη Σιδηρόπουλο, ως υποψήφιο από την δική του πλευρά για το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ο Σιδηρόπουλος, με μεγάλη καριέρα και στις ομάδες του κέντρου, χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε όλη την βολεϊκή Ελλάδα και θα μπορούσε να θεωρείται βέβαιη η εκλογή του. Ωστόσο δεν θα είναι καν υποψήφιος!

Όπως είναι γνωστόν, ο άλλοτε επί χρόνια αρχηγός και τιμ μάνατζερ του Εθνικού, από τον περασμένο Ιούνιο μετέχει πλέον και στα διοικητικά του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ως μέλος του 5μελούς συμβουλίου του, υπό την προεδρία του Αντώνη Χατζησταύρου.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του επρόκειτο να προκαλέσει αίσθηση. Μεγαλύτερη αίσθηση ωστόσο προκαλεί η μη έγκρισή της και κυρίως η υποτονική ως μηδαμινή αντίδρση που υπάρχει αυτήν την στιγμή στον Έβρο μετά από αυτό το «κόψιμο» που αποκαλύπτει το ThrakiSportS.