Εκλέγει πρόεδρο-διάδοχο του Στράτου η Super League με… εκ νέου υποψήφιο τον Γιώργο Στράτο!

 

Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Αυγούστου στα γραφεία της Super League και το πρώτο και κύριο θέμα είναι οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου του Δ.Σ..

Όπως είναι γνωστό ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Ξάνθη Γιώργος Στράτος παραιτήθηκε στις 18 Αυγούστου από πρόεδρος της Super League, ένα μόλις μήνα μετά την εκλογή του αποχώρησε, καθώς είχε δεσμευθεί πριν κατέβει στις εκλογές ότι αν κάποια ομάδα άρει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό του, τότε θα παραιτηθεί από πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Κάτι τέτοιο έκανε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ την παραίτηση του τη μέρα εκείνη είχε προαναγγείλει ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος. Μένει φυσικά να δούμε αν σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης ο Γιώργος Στράτος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της Super League, όπως επίσης έχει προαναγγείλει, καθώς και ποιοι άλλοι θα προταθούν για τη θέση αυτή.

Τέλος κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει γνωστός ο καθορισμός του υπόλοιπου προγράμματος και ο ορισμός των αγώνων για τον πρώτο γύρο, ενώ στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος περιμένουν την ΕΠΟ να αντικαταστήσει τα μέλη του Δ.Σ. που διώκονται ποινικά για να γνωρίζουν αν στις 10 Σεπτεμβρίου ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν ναι αν αυτό γίνει από την αρχή ή από την τρίτη αγωνιστική, με τις δύο πρώτες να ορίζονται εμβόλιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League και τα θέματα του Διοικητικού Συμβουλίου:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 31/08/2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου του Δ.Σ.

2. Θέματα έναρξης πρωταθλήματος – καθορισμού προγράμματος και ορισμού αγώνων.

3. Σχέσεις με Forthnet.

4. Διάφορα.