ΕΠΣ Έβρου: Ίδιος προπονητής αλλά έξι προσθήκες στο ρόστερ του ΑΟ Νεοχωρίου

 

Με έξι παίκτες ενισχύθηκε η πρωταθλήτρια του βορείου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου και περσινή κυπελλούχος ομάδα του Α.Ο. Νεοχωρίου, που με δική τους απόφαση θα αγωνιστούν και την προσεχή σεζόν στην Β΄Κατηγορία και όχι στην Α’ Κατηγορία που είχαν δικαίωμα.

Η ομάδα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστά τα έξι μεταγραφικά της αποκτήματα που συνδυάζουν την εμπειρία με το ταλέντο και τα νιάτα, καθώς και την παραμονή για ακόμα μια σεζόν στον πάγκο της του Βασίλη Τακάκη, ενός ανθρώπου που έχει ταυτίσει το όνομά του με το Νεοχώρο τόσο ως προπονητής όσο και ως παίκτης.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου  Νεοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες έξι μεταγραφές ενόψει της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα απέκτησε τους: Γκατσιούδη Αθανάσιο από την Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου, τον Παπαζήση Κώστα από τον Άρδα Καστανεών, τον Φαντίδη Γιώργο από την Δόξα Στέρνας, τον Λυμπερίδη Χρήστο από τον Ορέστη Ορεστιάδας, τον Δερνεκξή Βλάση από τον Ορέστη Ορεστιάδας και τον Κορετσίδη Άγγελο από τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Η Διοίκηση του Νεοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή  Βασίλη Τακάκη για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016  – 2017. Ως γνωστόν ο παραπάνω προπονητής την περσινή χρονιά κατάφερε να στέψει την ομάδα πρωταθλήτρια στην Β’ κατηγορία ΕΠΣ Έβρου του Βορείου Ομίλου.

Ο Βασίλης Τακάκης έχει αγωνιστεί για πολλά χρονιά στο Α.Ο. Νεοχωρίου άλλα και έχει κάτσει και στον πάγκο της ομάδας στο παρελθόν. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγειά και δυνάμει ώστε να μπορέσει να επιτύχει το έργο που αναλαμβάνει».