Β’ Εθνικη: Στο προπονητικό τιμ της Ροδόπης ΄87 ο Φώτης Κωνσταντινίδης

 

Την έναρξη της συνεργασίας με τον παλιό παίκτη και προπονητή στις μικρές ηλικίες του Πανθρακικού, πρώην προπονητή του Αστέρα Αιγείρου και υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή, Φώτη Κωνσταντινίδη, ανακοίνωσε η Ροδόπη ΄87.

Ο Φώτης Κωνσταντινίδης θα έχει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή – Συμβούλου σε αγωνιστικά θέματα της ομάδας, ενώ θα είναι και ο συνδετικός «κρίκος» με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή και με τη Ροδόπη ΄87, καθώς οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει συμφωνία.

Παράλληλα η Ροδόπη ανακοίνωσε και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, στο οποίο δεν υπάρχει καμία αλλαγή και παραμένει ως έχει. Προπονήτρια παραμένει η παίκτρια της ομάδας Βίκυ Περιβολοπούλου, με βοηθούς τις αρχηγούς της ομάδας.

Γιατρός αγώνων της Ροδόπης και τη νέα χρονιά θα είναι ο ειδικός Ρευματολόγος Χρήστος Μαυρομάτης ενώ ο καρδιολόγος Ηλίας Παπαδόπουλος θα συνεχίσει να παρακολουθεί ιατρικά τις αθλήτριες της ομάδας.

Επίσης το τμήμα ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης θα υπάρχει πάλι ομάδα φοιτητών που θα καλύπτει τους αγώνες και θα παρέχει στατιστικά – πληροφορίες για τις παίκτριες και την ομάδα της Ροδόπης ΄87.

Στο διατροφικό κομμάτι και στις μετρήσεις παραμένει συνεργάτης ο διατροφολόγος Κώστας Νικολαϊδης, ενώ για τη φετινή αγωνιστική χρονιά η Ροδόπη ΄87 θα συνεργαστεί με το γυμναστήριο “Fair Play”.