Με κίνηση-αστραπή (αλά… Μπολτ) στους Παραολυμπιακούς και ο Κων. Βέλτσης του Ηρόδικου Κομοτηνής

 

Ένας ακόμα αθλητής του Ηρόδικου Κομοτηνής, ο Κωνσταντίνος Βέλτσης, θα λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο ανεβάζοντας στους πέντε τον αριθμό των μελών του συλλόγου που θα βρεθούν στην Βραζιλία.

Ο Βέλτσης αγωνίζεται στο άλμα εις μήκος και έδινε αγώνα προκειμένου να συμπεριληφθεί στην ομάδα. Αρχικά το όνομά του δεν είχε ανακοινωθεί στις λίστες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε “αιφνιδιαστικά” το πράσινο φως και ενημερώθηκε ότι θα μπει στο αεροπλάνο και ταξιδέψει τελικά στο Ρίο λόγω του αποκλεισμού ενός άλλου αθλητής εξαιτίας εμπλοκής του σε υπόθεση ντόπινγκ.

Κάπως έτσι άνοιξε ο δρόμος της συμμετοχής του Βέλτση, ο οποίος μπορεί στην φωτογραφία να κάνει την κίνηση της αστραπής του Μπολτ, ωστόσο κάτω από το τζιν κρύβεται ένα τεχνητό μέλος καθώς έχει χάσει το ένα του πόδι μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο Βέλτσης είναι ο πέμπτος αθλητής του Ηρόδικου Κομοτηνής που θα λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ