Ξεκινάνε οι εγγραφές στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής

 

Περίοδος εγγραφών αυτή που διανύουμε, με τις ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα να ενημερώνουν για τα τμήματα που θα έχουν τη νέα χρονιά.

Έτσι και η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ενημερώνει πως από την Πέμπτη 25 Αυγούστου ξεκινάνε οι εγγραφές για τα τμήματα της νέας αθλητικής χρονιάς.

Τα παιδιά που είναι γεννημένα το διάστημα 2011-2012 θα είναι αυτά που θα έχουν την πρώτη τους επαφή με το άθλημα του ποδοσφαίρου, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά τμήμα pro bambini για παιδιά γεννημένα το 2013, ενώ από την 1η Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και τμήμα ειδικά και μόνο για τερματοφύλακες.

Τέλος από τις 15 Οκτωβρίου η Ακαδημία του ΠΑΟκ Κομοτηνής θα είναι σε θέση να λειτουργήσει τη σχολή ατομικής βελτίωσης ποδοσφαιριστή.

Τα γραφεία της Ακαδημίας βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής, τα οποία θα είναι ανοιχτά από την Πέμπτη 25 Αυγούστου και από τις 17.30 έως τις 20.30 για πληροφορίες και εγγραφές. Επίσης για πληροφορίες μπορεί να απευθυνθεί κάποιος και στο τηλέφωνο 6980 902027 (Ανέστης Σπυριάδης).