Photos: Κλικ από τον αγιασμό του Ορφέα Ξάνθης! Οι ομιλίες, οι παρουσίες και οι… απουσίες

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο ανακαινισμένο  γήπεδο του ΑΟΞ ο αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Ορφέα Ξάνθης. Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης κ. Ανθιμος, ενώ παραβρέθηκε  σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής  τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηκλεάρχου και φυσικά τον μεγαλομέτοχο Μπάμπη Χατζημεστή.

Επίσης  τίμησαν με την παρουσία τους τον αγιασμό ο  πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, οι  δυο αντιπρόεδροι Γιώργος Τριάντης και Χρύσανθος Ζουρνατζίδης ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γιάννης Δαλακούρας, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ξάνθη που αγωνίζεται στην Super League Γιώργος Καζναφέρης, ο προπονητής τερματοφυλάκων  Αλέκος Μαλαδένης, τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας  Δημήτρης Σαββόγλου καιΓιώργος Καμαράκης, ο  ξανθιώτης προπονητής Δημήτρης Καρύδης, ο  καλός φίλαθλος του Ορφέα Ξάνθης Γιάννης  Κουτσογιάννης, και αρκετοί φίλοι του συλλόγου.

Τις ευχές  του έδωσε ο Αρχιμανδρίτης Ανθιμος που τους συνεχάρη για αυτό που κάνουν και  μοχθούν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο νέο  πρωτάθλημα. «Σας ζητώ  είτε μέσα στους αγωνιστικούς  χώρους, είτε και εκτός και  σε όλη σας την ζωή να  κάνετε  τον σταυρό σας και να προσεύχεστε. Να πιστεύετε και να έχετε πάντα στην καρδιά σας τον Θεό», ανέφερε ο αρχιμανδρίτης.

Αμέσως μετά ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης  Χατζημεστής ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους και έδωσε τον λόγο στο πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη να απευθύνει ένα χαιρετισμό και τις ευχές του για τη νέα χρονιά. Ο τελευταίος υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξη της Ένωσης. «Εντύπωση πάντως προκάλεσε τόσο η απουσία του Δήμου Ξάνθης απο τον αγιασμό του Ορφέα δια του αρμόδιου Αντιδημάρχου Μιχάλη Λομβαρδέα, όσο και η απουσία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης», επισημαίνει στο σχετικό ρεπορτάζ του ο Γιάννης Τσιλιγκιρίδης στο άρθρο του στην ξανθιώτικη εφημερίδα «Μαχητής» , από όπου προέρχονται οι πληροφορίες αλλά και οι φωτογραφίες που ακολουθούν από τον αγιασμό του Ορφέα…