Δωρεάν μαθήματα τένις για παιδιά 5-15 ετών από τον ΣΑΕΦΑ Κομοτηνής

 

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά το άθλημα της αντισφαίρισης και να έρθουν κοντά σε αυτό δίνει ο ΣΑΕΦΑ Κομοτηνής, ο οποίος από 29 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου διοργανώνει δωρεάν μαθήματα για παιδιά από 5 έως 15 ετών.

Τα μαθήματα θα γίνουν στο δημοτικό γήπεδο αντισφαίρισης, δίπλα στο κολυμβητήριο κατά τις απογευματινές ώρες (18:00-19:00). Την ίδια ημέρα ξεκινάει τις προπονήσεις το προαγωνιστικό τμήμα, ενώ μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι προπονήσεις των υπόλοιπων τμημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΑΕΦΑ Κομοτηνής:

Η Ακαδημία τένις του ΣΑΕΦΑ ΡΟΔΟΠΗΣ σας ανακοινώνει ότι με την έναρξη της προπονητικής της χρονιάς στις 29 Αυγούστου, προσκαλεί όλα τα παιδιά της πόλης της Κομοτηνής, ηλικίας 5 έως και 15 ετών, να προσέλθουν στο δημοτικό γήπεδο αντισφαίρισης, δίπλα στο κολυμβητήριο, για να γνωρίσουν το άθλημα του τένις από κοντά για μία ολόκληρη εβδομάδα (29 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου) κατά τις απογευματινές ώρες ( 18:00 με 19:00) ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επίσης ανακοινώνει ότι στις 29 Αυγούστου ξεκινάει τις προπονήσεις της το προαγωνιστικό της τμήμα, εν όψει αγώνων, ενώ οι προπονήσεις των υπόλοιπων τμημάτων θα ξεκινήσουν στις 5 Σεπτμβρίου ημέρα δευτέρα. Οι ώρες προπόνησης θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Η πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου εύχονται «καλή και δημιουργική χρονιά 2016 – 2017».