Με διπλές προπονήσεις αλλά χωρίς τα μεγάλα ονόματα ξεκίνησε προετοιμασία ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Με εξαντλητικές διπλές προπονήσεις ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η προετοιμασία της ομάδας βόλει του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Με το «καλημέρα» ο προπονητής των Εβριτών Σάκης Μουστακίδης και ο βοηθός του Γιώργος Παπάζογλου, έριξαν «στα βαθιά» τους αθλητές που είχαν στη διάθεσή τους.

Το βάρος σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις δίνεται στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στις πρώτες ασκήσεις επαφής με μπάλα.  Το τεχνικό επιτελείο του Εθνικού δουλεύει αυτές τις μέρες κυρίως με τους νεαρούς αθλητές που θα πλαισιώσουν τον κορμό της μεγάλης ομάδας, καθώς και με ταλαντούχους αθλητές από τα τμήματα υποδομής, στους οποίους θα δοθούν ευκαιρίες να προπονηθούν σε υψηλό επίπεδο.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένονται στην Αλεξανδρούπολη και οι μεταγραφικές προσθήκες για να ενταχθούν στην προετοιμασία. Στο μεταξύ, συνεχίζεται η κυκλοφορία για τις κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου, που μέχρι στγμής κινούνταν υποτονικά αλλά αυτό έχει την δικαιολογία και της θερινής ραστώνης και της απουσίας μεγάλης μερίδας οπαδών για διακοπές.

 Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν από τα γραφεία του Εθνικού, εξασφαλίζοντας μια θέση στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» αλλά και ενισχύοντας παράλληλα σημαντικά την προσπάθεια των ανθρώπων του Εθνικού. Οι κάρτες διαρκείας θα εξασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού στο νέο πρωτάθλημα.

Οι παλιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν και να κρατήσουν την θέση που κατείχαν. Πληροφορίες και προμήθεια καρτών διαρκείας του Εθνικού στο τηλεφωνο  25510/28761 και φυσικά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00-13.00 στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικός (πλατεία Πολυτεχνείου).