Εγκαταλείπει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πάει στον Παναθηναϊκό ο Θωμάς Δημητριάδης

 

Την απόκτηση του Θωμά Δημητριάδη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός που εγκαταλείπει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά από δυο χρόνια παρουσίας στον Έβρο και θα συνεχίσει στην Αθήνα ενισχύοντας με την παρουσία του τα άκρα της ομάδας του τριφυλιού.

Ο 24χρονος ακραίος  έκανε υπομονή αλλά φαίνεται ότι δεν είναι στα πλάνα του Σάκη Μουστακίδη και της διοίκησης του Εθνικού και έτσι υποχωρεί μετά από 2 χρόνια στον Εθνικό. Ακολουθεί την ίδια πορεία με τον Άκη Δαρίδη από τον Εθνικό στο τριφύλλι, στερώντας έναν ακόμα Εβρίτη παίκτη από την ομάδα της πρωτεύουσας του Έβρου.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί στη ΜΕΝΤ, όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Volley League τη σεζόν 2013-2014.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θωμά Δημητριάδη. Ο νεοαποκτηθείς ακραίος έχει ύψος 1.92 και είναι γεννημένος στις 9 Απριλίου 1992 στην Αθήνα.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:
2014-2016 Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
2011-2014 ΜΕΝΤ
2010-2011 Γαλαξίας Θεσσαλονίκης
2009-2010 ΓΕΑ Αλεξανδρούπολης

Ο νεαρός αθλητής στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Τριφυλλιού τόνισε στο paovolleyball.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της για τη φετινή χρονιά».

Παράλληλα, στον Σύλλογό μας θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο 25χρονος πασαδόρος Ίωνας Ρεζκ.