Νίκη στο ρελαντί για την Ξάνθη στο φιλικό “Ελ Θράκικο” απέναντι στον Πανθρακικό

 

Έχοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Ξάνθη νίκησε στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό με 0-3, δείχνοντας έτοιμη για την πρεμιέρα της επόμενης εβδομάδας (αν φυσικά γίνει).

Έχοντας την κατοχή της μπάλας και με την ποιότητα των παικτών της η Ξάνθη απειλήθηκε από τον Πανθρακικό μόνο με κάποιες στημένες φάσεις. Δεύτερο φιλικό για τον Πανθρακικό, που έδειξε πως ακόμα θέλει αρκετή δουλειά για να δέσει, καθώς πρόκειται για μία ομάδα σχεδόν από το μηδέν.

Στο 22΄ η Ξάνθη απείλησε για πρώτη φορά τον Πανθρακικό, όταν από εκτέλεση φάουλ από τον Τριάδη, ο Λισγάρας από το ύψος της μικρής περιοχής θα πιάσει ανενόχλητος την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει δίπλα ακριβώς από το δεξί δοκάρι του Πανθρακικού. Στο 39΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από εκπληκτική μπαλιά στον Γιουνές από τον Λάζιτς στην αριστερή πλευρά της άμυνας του Πανθρακικού, αυτός θα γυρίσει με την μία στον Σολτάνι, που θα πλασάρει και θα κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη με δύο γρήγορα και πανέμορφα τέρματα από τον Τριάδη καθάρισε το παιχνίδι. Αρχικά στο 52΄ ύστερα από πάσα του Λάζιτς στον Τριάδη, ο τελευταίος με πολύ ωράιο αρίστερο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή θα στείλει την μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Γκαραβέλη κάνοντας το 0-2. Έξι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 58΄ ο Τριάδης θα πιάσει ένα φοβερό σουτ και πάλι έξω από τη μεγάλη περιοχή κάνοντας το 0-3. Στο 83΄ ο Τζελέπης θα διώξει εκπληκτικά σε κόρνερ φάουλ ου εκτέλεσε ο Τριάδης.

Ο Πανθρακικός απέιλησε με τρεις εκτελέσεις φάουλ από καλά σημεία έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως εκτός αυτών των φάσεων δεν ήταν απειλητικός, με τον Νικόλτση να δείχνει εντελώς μόνος όσο αγωνίστηκε. Διαιτητής ήταν ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Χούσκογλου και Δημητριάδη, ενώ τέταρτος ήταν ο Κουμπαράκης, όλοι της ΕΠΣ Θράκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Καρδάρης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τζελέπης, Παπαδόπουλος, Γκιντίδης, Βλαχόπουλος, Ρουσσάκης, Μωραΐτης, Μπεκατώρος, Κουσίδης, Πλέγας, Κυριαλάνης, Ζυγκερίδης.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κολλαράς, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Σολτάνι, Τριάδης, Γιουνές, Λάζιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Δεμένικος, Ορφανίδης Λ, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κώστας και Μελισσόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ LIVE ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ