LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής το φιλικό “Ελ Θράκικο”: Πανθρακικός – Ξάνθη 0-3 (Τελικό Αποτέλεσμα))

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο φιλικό “Ελ Θράκικο” ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Ξάνθη. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την θρακιώτικη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Ξάνθη.

Ωρα 18:23  Αυτή θα είναι η πρόβα τζενεράλε για την Ξάνθη, εφόσον φυσικά ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα, κάτι που ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Ωρα 18:26  Επίσης θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Πανθρακικού μπροστά στο κοινό του, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και την ανταπόκριση του κόσμου.

Ώρα 18:31 Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό που δίνει ο Πανθρακικός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Καβάλα.

Ώρα 18:36 Αντίθετα για την Ξάνθη αυτό το έβδομο φιλικό της παιχνίδι. Μέχρι στιγμής έπαιξε δύο φορές με τη Βέροια (1-1 και 0-0) ενώ αγωνίστηκε και με τις Πιρίν (νίκη 1-0), Μοντάνα (ήττα 1-2), Πλατανιά (νίκη 2-0) και Λάρισα (νίκη 2-1).

Ώρα 18:40 Μόλις πήραμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων και όπως είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανθρακικού, όχι μόνο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, αλλά βρίσκονται και στην αρχική ενδεκάδα.

Πανθρακικός: Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Καρδάρης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης.

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Κολλαράς, Λάζιτς, Λισγάρας.

Ώρα 18:45 Για τον Πανθρακικό στον πάγκο βρίσκονται οι Τζελέπης, Παπαδόπουλος, Γκιντίδης, Βλαχόπουλος, Ρουσσάκης, Μωραΐτης, Μπεκατώρος, Κουσίδης, Πλέγας, Κυριαλάνης, Ζυγκερίδης. Για την Ξάνθη στον πάγκο είναι οι Δεμενίκος, Κώστας, Ορφανίδης, Σβαρνάς, Μελισσόπουλος και Μελιόπουλος.

Ώρα 18:48 Οι δύο ομάδες έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια. Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε κανονικά έναρξη στο παιχνίδι.

Ώρα 18:51 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Γκράνας από το Σύνδεσμο Θράκης, ο οποίος βρίσκεται στους πίνακες της Super League για το νέο πρωτάθλημα. Βοηθοί του είναι οι Αϊχάν Χούσκογλου και Ευθύμιος Δημητριάδης, ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης επίσης όλοι τους από το Σύνδεσμο Θράκης.

Ώρα 18:55 Περίπου 150-200 θεατές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους 25 βαθμούς.

Ώρα 19:01 Οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωιστικό χώρο. Όλα έτοιμα για την έναρξη.

Έναρξη του αγώνα

17΄ Κόρνερ από τα αριστερά για τον Πανθρακικό με τιν Μυρθιανό, ο Γαβριηλίδης θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα θα βρει σε κάποιον παίκτη της Ξάνθης και θα καταλήξει και πάλι κόρνερ, στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι.

18΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πολίμο, η μπάλα άουτ

22΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Τριάδη, ο Λισγάρας από το ύψος της μικρής περιοχής θα πιάσει ανενόχλητος την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει δίπλα ακριβώς από το δεξί δοκάρι του Πανθρακικού

26΄ Ο διαιτητής δίνει “τάιμ άουτ” στους παίκτες, που τρέχουν στους πάγκους τους για να δροσιστούν

39΄ Γκολ για την Ξάνθη!!! Εκπληκτική μπαλιά στον Γιουνές από τον Λάζιτς στην αριστερή πλευρά της άμυνας του Πανθρακικού, αυτός θα γυρίσει με την μία στον Σολτάνι, που με τη μία θα πλασάρει και θα ανοίξει το σκορ. Πανθρακικός – Ξάνθη 0-1!

45΄ Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων

45΄+1 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Ξάνθη να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και να δείχνει πιο έτοιμη σε σχέση με τον Πανθρακικό. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανθρακικός – Ξάνθη 0-1

46΄ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

52΄ Γκολ για την Ξάνθη!!! Λάθη των παικτών του Πανθρακικού έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα από πάσα του Λάζιτς θα φτάσει στον Τριάδη που με πολύ ωράιο αρίστερο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή θα στείλει την μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Γκαραβέλη. Πανθρακικός – Ξάνθη 0-2

58΄ Γκολ για την Ξάνθη!!! Ο Τριάδης χτυπάει και πάλι, αυτή τη φορά από την αριστερή πλευρά έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα πιάσει ένα φοβερό σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Πανθρακικός – Ξάνθη 0-3

73΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πλέγα, η μπάλα άουτ

83΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριάδη, διώχνει εκπληκτικά ο Τζελε΄πης σε κόρνερ

88΄ Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Μπεκατώρο, η μπάλα άουτ

90΄ Έχουμε μπει στις καθυστερήσεις, χωρίς να γνωρίζουμε τον χρόνο, αφού ο τέταρτος διαιτητής δεν έδειξε τίποτα

90΄+1 Τέλος του παιχνιδιού. Δίκαιη νίκη για την Ξάνθη, με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι εμφανή και την Ξάνθη να είναι πιο έτοιμη. Τελικό Αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Ξάνθη 0-3

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας. Ακολουθεί ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από το φιλικό “Ελ Θράκικο”