Είδε παρέα με την Dream Team το 20ο (και το 21ο) χρυσό μετάλλιο του Φελπς ο Χρήστος Κατραντζής!!!

 

Ο Χρήστος Κατραντζής απελευθερωμένος πια από το άγχος των αγώνων, αφού έχει ολοκληρώσει με την σκυτάλη την αγωνιστική του παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσπαθεί πλέον να απολαύσει κάθε τους στιγμή.

Το πρωί της Τρίτης το ThrakiSportS σας παρουσίασε μια φωτογραφία του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Πριν λίγο από το NBC που έχει τα δικαιώματα των Αγώνων στην Αμερική μας ήρθε η φωτογραφία που βλέπετε.

Είναι από το κολυμβητήριο, όπου τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος) γράφτηκε ιστορία με τον Μάικλ Φελπς να κατακτά το 20ο χρυσό του μετάλλιο. Ο Θρακιώτης κολυμβητής ήταν εκεί.

Και δεν ήταν μόνο ο Κατραντζής. Ήταν και άλλα μέλη της ελληνικής κολυμβητικής ομάδας, αλλά και η Dream Team των ΗΠΑ στο μπάσκετ. Η φωτογραφία το αποδεικνύει.

Σίγουρα η φωτογραφία αυτή, που αγνοούμε ακόμα αν έχει πάρει χαμπάρι την ύπαρξή της ο ίδιος ο Κατραντζής, θα αποτελεί ενθύμιο για τον θρακιώτη κολυμβητή που ως γνωστόν έχει τρέλα και με το μπάσκετ.

Ειδικά με το NBA και την ομάδα των ΗΠΑ! Τις προηγούμενες μέρες έψαχνε μάλιστα εισιτήριο για να πάει να τους δει, μάλλον θα τα καταφέρει τις επόμενες ώρες, αλλά πριν συμβεί αυτό, ήρθε η Dream Team στην κολύμβηση για να δει τον μεγάλο Φελπς και οι αστέρες του NBA κάθισαν μαζί με τον Κατραντζή…

Update: Μέχρι το τέλος της βραδιάς, ο Φελπς έφτασε τα 21 χρυσά μετάλλια, αφού πήρε ένα ακόμα στα 4×200μ ελεύθερο. Δεν υπάρχει αυτό που ζήσαμε αυτήν την βραδιά…