Ο χάρτης της ΕΠΣ Έβρου τη σεζόν 2016-17! Όλες οι ομάδες που θα λάβουν μέρος με τα υπάρχοντα δεδομένα…

 

Μετά από 4 χρόνια ο Έβρος δεν θα έχει ομάδα που να συμμετεχει στο πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής μετα τον περσινό υποβιβασμό του Έβρου Σουφλίου που συμμετείχε για 3 χρόνια και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που βρισκοταν στην τρίτη κατηγορία τα δυο τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα το φετινό πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία Έβρου να αναμένεται συναρπαστικό αν συνυπολογίσουμε ότι εκτός των δυο παραπάνω ομάδων και η πρωταθλήτρια ΑΕ Διδυμοτείχου και φέτος αναμένεται αρκετά δυνατή.

Δεδομένου των οικονομικών δυσχεριών είναι άγνωστο ποιες ομάδες δεν θα κατέβουν στις δυο κατηγορίες του Έβρου, ενώ πρόσφατα όλοι οι πρωταθλητες, το Νεοχώρι αρχικά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), και στη συνέχεια η Νέα Χιλή (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), που κατέκτησαν την πρωτιά, αποφάσισαν να παραμείνουν στην Β’ Κατηγορία και οχι στην ενιαία Α’ όπου την θέση τους πήραν η Ν. Βύσσα, η Θράκη Φερών και ο Ατρόμητος Ασπρονερίου.

Επίσης η Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου μετά από ένα μόλις χρόνο διαλύθηκε και θα συμμετέχουν χωριστά η Αναγέννηση Μεταξάδων και η Θύελλα Παλιουρίου, ενω προς συγχώνευση πανε η Ομόνοια Λυκόφης με την Κορνοφωλιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Τέλος συμμετοχή στην δεύτερη κατηγορία θα δηλώσουν μετά από ένα χρόνο οι Καππαδόκες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και ο  Άρης Πραγγίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ),  κμόνος ή μέσω της ΑΕΔ που λέγεται ότι θέλει να συμμετασχει και στην Β’ Κατηγορία με παιδιά της ακαδημίας της (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), κάτι που έκανε την περσινη σεζόν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αλλά φαίνεται δύσκολο να το επαναλάβει και για φέτος μετά τον υποβιβασμό του από την Γ’ Εθνική.

Με τα σημερινά δεδομένα οι ομάδες που θα απαρτίζουν την Α’ Κατηγορία και τους 3 ομίλους της Β’ Κατηγορίας του Έβρου αν και φήμες λένε για 2 ομίλους (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) θα είναι οι εξής:

Α’ Κατηγορία

Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Έβρος Σουφλίου, Α.Ε. Διδυμοτείχου, Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, Ορέστης Ορεστιάδας, Α.Ο. Αλεξανδρούπολης Αλεξ, Άρδας Καστανεών, Α.Ο.Ποντιακός, Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, Θράκη Φερών, Ατρόμητος Ασπρονερίου, Ακρίτας Νέας Βύσσας

Β’ Κατηγορία

Νότιος Όμιλος
ΑΕ Ν. Χιλής, Α.Ο. Μαΐστρου, ΠΑΕ Νίψας, ΑΟ Δορίσκου, Ατρόμητος Άβαντα, Νίκη Απαλού, ΑΟ Μάκρης, ΑΕΚ Έβρου, ΑΟ Μοναστηρακίου, ΑΟ Αρίστεινου, ΑΣ Πέπλου, Καππαδόκες, Κ20 Εθνικός Αλεξανδρούπολης (;)

Κεντρικός Όμιλος
Ένωση Κυανής Ασβεστάδων, Ομόνοια Λυκόφης-Κορνοφωλιά, Ορφέας Σοφικού, Ακρίτας Δαδιάς, Ασπίδα Βρυσούλας, Δόξα Ελληνοχωρίου, AΟ Τυχερού, Πυρσός Σιδηρούς, ΟΦΙ Ισαακίου, Ηρακλής Σαγήνης, Ασπίδα Θουρίου, Άρης Πραγγίου, Κ20 ΑΕ Διδυμοτείχου

Βόρειος Όμιλος
Αναγέννηση Μεταξάδων, Θύελλα Παλιουρίου, Π.Α.Ε. Πενταλόφου, Π.Α.Ε. Ριζίων, ΑΟ Νεοχωρίου, Ένωση Οινόης, Δόξα Ορεστιάδας, Θύελλα Κυπρίνου, Ακρίτας Ορμενίου, Δόξα Δόξας, Δόξα Στέρνας, Ομόνοια Φυλακίου, Ορφέας Δικαίων

Θυμηθείτε ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ το χάρτη της ΕΠΣ Ξάνθης και ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ  το χαρτη της ΕΠΣ Θράκης.