Αντίο άνοδος! Μηδενίστηκε ο ΚΟ Ξάνθης και παραμένει Γ’ Εθνική

Τελικά η ένσταση του Άργη Καλαμάτας έγινε δεκτή με αποτέλεσμα το μηδενισμό του ΚΟ Ξάνθης από το τουρνουά, όπως μηδενίστηκε και ο αντίπαλος του Επειός Ήλιδος (χρησιμοποίησε χωρίς να δικαιούται, παίκτη ο οποίος στην φετινή περίοδο ήταν προπονητής στην Α1).

Έτσι ο ΚΟΞ θα συμμετάσχει και την νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική, ενω την άνοδο στην Β’ Εθνική πήραν οι Όμιλος Φίλων Θαλάσσης, ΝΟ Ιτέας, ΝΕ Λάρισας και Άρης Θεσσαλονίκης, ύστερα από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Μετά την δικαίωση των ενστάσεων του επί της Ξάνθης και του Επειού, ο Άργης Καλαμάτας από το πουθενά τερμάτισε τρίτος χωρίς νίκη, και στο παιχνίδι για την 5η θέση με το ΝΟ Σύρου θα διεκδικήσει την άνοδο πάιρνοντας το τεleυταίο προνομιούχο εισιτήριο.

Την Κυριακή διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί του πρωταθλήματος Όμιλος Φίλων Θαλάσσης – Άρης και ΝΕ Λάρισας – ΝΟ Ιτέας, με τους νικητες να διεκδικούν στον τελίκό τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Α’ Όμιλος: ΝΟ Σύρου – Όμιλος Φίλων Θαλάσσης 7-22, ΣΚ Ροή – ΝΟ Ιτέας 0-5 α.α., Δελφίνια Πτολεμαΐδας – ΝΟ Σύρου 5-8, Όμιλος Φίλων Θαλάσσης – ΣΚ Ροή 5-0 α.α.

Τελική Βαθμολογία

ΟΦΘ 12
ΝΟ Ιτέας 9
ΝΟ Σύρου 6
Δελφίνια Πτολεμαΐδας 3
ΣΚ Ροή – δεν κατέβηκε

Β Όμιλος: Επειός Ήλιδος – ΝΕ Λάρισας 0-5 (μηδενισμός), Άρης – Άργης Καλαμάτας 17-3, ΝΕ Λάρισας – Άρης 14-12 Επειός Ήλιδος-ΚΟ Ξάνθης (οι δυο ομαδες μηδενίστηκαν)

Τελική Βαθμολογία

ΝΕ Λάρισας 12
Άρης 9
Άργης Καλαμάτας 6
Επειός Ήλιδος – μηδενίστηκε
ΚΟ Ξάνθης – μηδενίστηκε