Βραβεύθηκε ως κορυφαία παίκτρια της Α1 η Μάγδα Κεπεσίδου και μίλησε στον… Αϊβάζη (+photos)

 

Ως η κορυφαία παίκτρια του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών βραβεύθηκε η αλεξανδρουπολίτισσα τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας Μάγδα Κεπεσίδου, που αποδεικνύει ότι αποτελεί το πιο hot όνομα του ελληνικού χάντμπολ και την φετινή σεζόν.

Η εβρίτισσα χειροσφαιρίστρια, που πέρυσι αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της Θράκης σε όλα τα σπορ στην ετήσια ψηφοφορία του ThrakiSportS, φέτος όχι απλά πλασαρίστηκε για ακόμα μια φορά στην κορυφαία επτάτδα του πρωταθλήματος αλλά ψηφίστηκε από τους προπονητές ως πρώτη των πρώτων.

kepesidou-kaliterieptadaΣυγκεκριμένα, μετείχε στην καλύτερη επτάδα που είχε ως εξής:

Καλύτερη επτάδα
Τερματοφύλακας: Μάγδα Κεπεσίδου
Δεξί εξτρέμ: Φραγκούλα Παπανικολάου
Αριστερό εξτρέμ: Ελένη Τσαουσίδου
Δεξί ίντερ: Μυρτώ Νούλα
Αριστερό ίντερ: Λένα Μούρνου
Πίβοτ: Έλσα Μάστακα
Πλέι μέικερ: Λαμπρίνα Τσάκαλου

Από εκεί και πέρα όμως, τιμήθηκε και ως MVP όλου του πρωταθλήματος, δηλαδή αναδείχθηκε καλύτερη από τις καλύτερες και παρέλαβε το δώρο της. Επίσης κλήθηκε να μιλήσει στην εκδήλωση, με τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη να της κρατάει το μικρόφωνο και να παίρνει την μίνι συνέντευξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αϊβάζης μαζί με την δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη παρουσίασαν την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και συνοδεύθηκε και με την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος σε Α1 και Α2 Ανδρών και Γυναικών.

kepesidou-vravefsi01

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΠΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ