Photos: 40 κλικ απο την πρώτη προπόνηση της περσινής φιναλίστ Κ17 της Ξάνθης

 

Με αρκετά νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία της στο προπονητικό της κέντρο στα Πηγάδια η ομάδα Κ-17 της Ξάνθης, περσινή φιναλίστ του πρωταθλήματος Εφήβων της Super League.

Μετά το σχετικό καλωσόρισμα και την ομιλία απο τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Νίκο Κεχαγιά και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Περικλή Καλογιάννη στα 26 παρόντα μέλη της ομάδας, μοναδική απουσία ο Δημήτρης Μελιόπουλος που βρίσκεται στην Βουλγαρία μαζί με την αντρική ομάδα, ακολούθησε η ομιλία  για τους κανόνες, τις απαιτήσεις, τις υποχρεώσεις και το επίπεδο της Xanthi FC στα τμήματα υποδομής ενώ παράλληλα υπογράμμισαν και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές και στις σχολικές τους επιδόσεις.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα της πρώτης μέρας περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό την επιτήρηση του προπονητή Κώστας Μπεδρελή και τις οδηγίες του γυμναστή του τμήματος Ηλία Καραλίδη όπως και του γυμναστή τερματοφυλάκων Νίκου Καλαϊτζή που ανέλαβε τους κίπερ της ομάδας Κωνσταντίνο Ζουρνατζίδη, Λευτέρη Μανιά και Χρήστο Καλαϊτζή, ενώ  στην συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα. Το πρόγραμμα τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά. Το παρών στην πρώτη της ομάδας έδωσαν επίσης ο βοηθός προπονητή Κυριάκος Παπαδόπουλος ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Αλέξανδρος Βαρταπετιάν και ο γιατρός Γιάννης Κουτσογιάννης, όπως φυσικά και αρκετοί γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 27 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Παρακάτω ακολουθεί φωτορεπορτάζ απο την πρώτη προπόνηση της ομάδας Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ…