Πάτησε Ρίο ο Κατραντζής! Οι πρώτες εντυπώσεις του θρακιώτη κολυμβητή από το Ολυμπιακό Χωριό

 

Μετά από ένα κοπιαστικό πολύωρο ταξίδι, ο Χρήστος Κατραντζής έφτασε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και εγκαταστάθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο θρακιώτης κολυμβητής είναι μαζί με τους Κριστιάν Γκολομέεφ, Οδυσσέα Μελαδίνη και την Νόρα Δράκου τα πρώτα τέσσερα μέλη της κολυμβητικής αποστολής που πάτησαν το πόδι τους στην διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί και οι εγκαταστάσεις στο Χωριό εντυπωσιακές. Δεν έχουμε κινηθεί ακόμα έξω από αυτό, δεν έχουμε πάει να δούμε ακόμα το κολυμβητήριο, αλλά οι πρώτες αυτές βόλτες στο Χωριό δημιουργούν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα», είπε ο Χρήστος Κατραντζής στο ThrakiSportS.

Παράλληλα, μετέδωσε μια πρώτη εικόνα μαζί με τους άλλους δύο συναθλητές του από το Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο ντε Τζανέιρο, στο οποίο πάντως υπάρχουν κάποια προβλήματα. Για παράδειγμα οι Αυστραλοί και οι Σουηδοί ξεσηκώθηκαν επειδή δεν υπήρχε ζεστό νερό.

«;Έχουμε και εμείς τέτοια θεματάκια με το νερό, υπάρχουν και στο μπλοκ όπου έχει εγκατασταθεί η ελληνική ομάδα, αλλά είναι υποφερτά, θα το… παλέψουμε», σχολίασε  ο Κατραντζής, που δεν αφήνει πάντως τα όποια μικροπροβλήματα να του χαλάσουν την καλή διάθεση για την παρουσία του στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού…