ΕΠΣ Ξάνθης: Με πίστη για κάτι θετικό ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης Πετεινού

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Διομήδειας, λόγω έργων στο γήπεδο του Πετεινού, η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τον Άρη Πετεινού, παρουσία σχεδόν όλων των παικτών και της διοίκησης του συλλόγου.

Το καλωσόρισμα στους παίκτες της ομάδας, που κατά βάση αποτελείται απο τον περσινό κορμό που οδήγησαν σε μια εξαιρετική πορεία τον σύλλογο με ωραίο ποδόσφαιρο, έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Φίλιππος Παραστατίδης που τους εξέφρασε την πίστη της διοίκησης στις δυνατότητες τους. Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Ανέστης Νεοφυτίδης που έθεσε τους στόχους της ομάδας του Πετεινού την φετινή χρονιά, με το βασικότερο να είναι και φέτος η ομάδα του Άρη Πετεινού με πολλά νεαρά παιδιά και των έμπειρων της ομάδας να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα οδηγήσει και τον Πετεινό στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά το πέρας των ομιλιών οι παίκτες του Πετεινού ξεκίνησαν το τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα και χωρίς υπο τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας Κώστα Μιχάλογλου.