Τρία μετάλλια σε 24 ώρες κατέκτησε η Μπράμου του ΟΦΘΑ στο Πανελλήνιο Juniors

 

Τρία μετάλλια, όλα από την Ειρήνη Μπράμου για λογαριασμό του ΟΦΘΑ, ήταν ό,τι σημαντικότερο είχαν να επιδείξουν οι θρακιώτες κολυμβητές κατά το τελευταίο διήμερο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Εφήβων Νεανίδων Παίδων Κορασίδων, που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο, κατά την τρίτη ημέρα των αγώνων, η Ειρήνη Μπράμου αναδείχθηκε δεύτερη στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο νεανίδων και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 30.35. Μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου πιο γρήγορη ήταν η Όλγα Ντάλα του Γλαύκου Περιστερίου.

Την Κυριακή η ίδια αθλήτρια κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα πεταλούδα νεανίδων. Σημείωσε χρόνο 28.90 και προηγήθηκαν Ηλιάνα Χαρίκλεια Οικονόμου του Ιωνικού και η Σωτηρία Νεοφύτου του ΠΑΟΚ. Επίσης, η Μπράμου κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο νεανίδων, πίσω από τις Ντάλα και Σαχά.

Στην τέταρτη θέση και οριακά εκτός βάθρου έμειναν ο Χρήστος Ρετσίδης του ΟΦΘΑ στα 100 μέτρα πρόσθιο παίδων και η Ελένη Ξενιτοπούλου του ΝΟΑ στα 200 μέτρα μεικτή ατομική κορασίδων.

Στην 7η θέση του τελικού των 100 μέτρων ύπτιο κορασίδων έμεινε η Δέσποινα Κωτα του ΟΦΘΑ και στην 8η θέση του τελικού των 100 μέτρων πρόσθιο νεανίδων έμεινε η Μαρίνα Καδογλου του ΟΦΘΑ, η οποία πάντως λίγο αργότερα βγήκε 5η στα 200 μέτρα μεικτή ατομική.

Τέλος, στις σκυτάλες η μοναδική συμμετοχή που είχαμε ήταν από την Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης στα 4χ100 μέτρα ελεύθερο, η οποία τερμάτισε 18η με αθλητές τους Δημήτρη Πελτέκη, Στέλιο Κοτζαμπάση, Αντώνη Κουτσούμπα και Γιώργο Γυφτόπουλο.