Photos: 40 κλικ απο την ιστορική πρώτη του Ορφέα Ξάνθης και την παρουσίαση των 12+2 νέων μελών του

 

Μία ξεχωριστή σεζόν ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας για τον ιστορικό Ορφέα Ξάνθης, με τη  νέα αγωνιστική περίοδος να τον βρίσκει  στη Γ’ Εθνική, για 2η φορά στην ιστορία του μετά από πολλά χρόνια. 

Πριν την έναρξη της πρώτη  προπόνησης της σαιζόν που διεξήχθη στο γήπεδο του ΑΟΞ, πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γραφείο της ομάδας η παρουσίαση των 12 νέων αποκτημάτων του συλλόγου, αλλά επίσης ο νέος πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Χατζηκλεάρχου και ο παρτενέρ του Μάκη Μπογιατζίδη στον πάγκο της ομάδας ο πολύπειρος Παναγιώτης Καμαράκης.

Στις δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής δήλωσε: «Μέλημα μας ήταν να πάρουμε στην ομάδα Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές, όπως και πράξαμε, και να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο με το οποίο όχι μόνο θα παραμείνουμε στην κατηγορία αλλά θα πρωταγωνιστήσουμε. Ευχαριστώ όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό μας στην προσπάθεια που κάνουμε αλλά και τα τοπικά σωματεία Π. Μελά Κουτσού, ΑΟ Βιστονίδας, Αστέρα Μαγικού κ.α. που μας βοήθησαν και μας παραχώρησαν παίκτες για την ενίσχυση μας. Επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήταν μαζί μας μέχρι πρότινος και έφυγαν μετά το τέλος της σεζόν σε άλλες ομάδες για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια».

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Χατζηκλεάρχου δήλωσε: “Καταρχήν να ευχαριστήσω τον κ. Χατζημεστή για την τιμή που μου έκανε να είμαι δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια και εύχομαι να φανώ αντάξιος και να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Όλα εξαρτώνται από τους παίκτες, πρέπει να τους δώσουμε ώθηση γιατί οι πρωταγωνιστές είναι αυτοί, ώστε να την πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τέλος ο νέος προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Καμαράκης, που θα είναι μαζί με τον Μάκης Μπογιατζίδη, στις πρώτες του δηλώσεις υπογράμμισε: «Μας συνδέει μία φιλία πολλών ετών με τον κ. Χατζημεστή και με μεγάλη χαρά δέχθηκα την πρόσκληση να βρεθώ στο τεχνικό τιμ του Ορφέα. Ως νεοφώτιστοι στο πρωτάθλημα σίγουρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο ώστε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα αποκτήσαμε παίκτες με φιλοδοξίες οι οποίοι μαζί με τους παλαιότερους που ξέρουν καλά τι σημαίνει Ορφέας, θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να αγωνιζόμαστε για τη νίκη σε όλα τα ματς».

Δηλώσεις έκαναν και οι παίκτες, με τον Γιάννη Ρούφο να σημειώνει: «Υπάρχει ένα πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και βλέποντας την αξία των παικτών δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, όλοι μαζί και με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Κώστας Ξαντινίδης δήλωσε: «Να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς πάνω απ’ όλα και πρέπει να δουλέψουμε σωστά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε».

Τέλος ο Γιώργος Κατρανίτσας τόνισε: «Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και να οδηγήσουμε ψηλά τον Ορφέα, πιστεύω με τη βοήθεια των Ξανθιωτών φιλάθλων θα τα καταφέρουμε και θα φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο».

Αμέσως μετά ακολούθησε η πρώτη προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες των δύο γυμναστών του συλλόγου Ερσάν Καντουχάρ και Ξενοφών Βουγιουκλή, και υπό την επίβλεψη του τεχνικού δίδυμου και του Γενικού Αρχηγού Ρούλη Δημητριάδη, όπως και του προπονητή τερματοφυλάκων Στέλιου Μπούκα.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρξει πλήρης αναφορά στα 12 νέα αποκτήματα του Ξανθιώτικου συλλόγου, που αναμφίβολα πέρα απο πολύ ουσιαστικές και στο πνεύμα της ομάδας δηλαδή να βασιστεί σε Ξανθιωτάκια, κάποιες εξ’ αυτών αναμφίβολα είναι αρκετά εντυπωσιακές αν σκεφτεί κανείς και τα δεδομένα που θέτει ο σύλλογος και τα οικονομικά όρια όσον αφορά στο ρόστερ, καθώς τα έξοδα είναι πολλά όχι μόνο στο αγωνιστικό αλλά και στον καλλωπισμό του ιστορικού γηπέδου της πόλης της Ξάνθης, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να θέλουν το ΑΟΞ να ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την πρώτη προπόνηση του Ορφέας Ξάνθης μέσα απο τον φακό του ThrakiSportS…