Φιέστα για τον τίτλο της Football League στο φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη για την Λάρισα!

 

Σε γιορτινό κλίμα θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΛ στις 10 Αυγούστου στο  AEL FC ARENA καθώς όπως γνωστοποίησε η ομάδα της Θεσσαλίας στο συγκεκριμένο ματς θα πραγματοποιηθεί η απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά: «H FOOTBALL LEAGUE απέστειλε το κύπελλο του Πρωταθλητή της FOOTBALL LEAGUE στην πανάξια πρωταθλήτρια ομάδα μας. Μαζί με το κύπελλο απεστάλησαν και τα μετάλλια των πρωταθλητών ποδοσφαιριστών μας.

Ως ημέρα απονομής ορίσθηκε η ημέρα του φιλικού αγώνα με την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA.

Την απονομή θα την κάνουν από κοινού ο πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE την ημέρα που κατέκτησε το πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΑΕΛ, Σπύρος Καλογιάννης και ο νέος πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE Στέλιος Σφακιανάκης.

Την ίδια μέρα οι κ.κ. Σφακιανάκης και Καλογιάννης θα απονείμουν τιμητικές πλακέτες στους κ.κ. Αλέξη Κούγια και Θωμά Κυπαρίσση για την προσφορά τους στην ΑΕΛ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αλλά και για την συνολική τους προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».