Έγινε… «πανελλήνιος» ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης χάρη στους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς!!!

 

«Πανελλήνιος….». Με το σχόλιο αυτό και με ένα απόσπασμα από την «Καθημερινή της Κυριακής», ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης, που τυγχάνει και εντεταλμένος σύμβουλος για τον αθλητισμό του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, σχολίασε την παρουσία του προπονητή του Εθνικού Βασίλη Τσιομλεκίδη σε όλα σχεδόν τα πανελλαδικής κυκλοφορίας έντυπα της Κυριακής.

tsiomlekidis-astynomia3Ο λόγος βέβαια της παρουσίας αυτής δεν είναι η αθλητική του ιδιότητα αλλά η…. αστυνομική. Ο Τσιομλεκίδης ήταν μέλος της δύναμης που ανέλαβε την ασφαλή μεταφορά από και προς τα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης των οκτώ τούρκων στρατιωτικών που φέρονται να συμμετείχαν στο αποπειραθέν πραξικόπημα κατά του προέδρου της γειτονικής χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ήρθαν με ελικόπτερο στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Ως γνωστόν το γεγονός αυτό, που εξελίχθηκε σε ένα πολιτικό, διπλωματικό και στρατιωτικό θρίλερ που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της εγχώριας επικαιρότητας, απασχόλησε και απασχολεί έντονα και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και έφερε στην Θράκη την εβδομάδα που πέρασε δημοσιογράφους, καμεραμέν και φωτογράφους από όλη την Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Κάπως έτσι λοιπόν, καταγράφηκε και ο Τσιομλεκίδης την ώρα που μεταφέρει κάποιους από τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς, οι οποίοι βρίσκονται πλέον από την Παρασκευή στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι δεν έχει συμπληρωθεί καλά καλά μήνας από την επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού ότι αναλαμβάνει και πάλι καθήκοντα πρώτου προπονητή στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Όπως επίσης, και ότι ο Γιάννης Βαταμίδης, που έσπευσε να κάνει και το σχετικό σχόλιο, είναι από τα πιο επιφανή μέλη του ΜΓΣ Εθνικός και μάλιστα υπηρέτησε για αρκετά μεγάλο διάστημα και μέχρι πριν από έναν χρόνο στο ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, την περίοδο που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική.

Η φωτογραφία του κεντρικού θέματος όπως και η πρώτη από αυτές που ακολουθούν είναι από τον Κωνσταντίνο Τσακαλίδη / SOOC, η τελευταία εικόνα προέρχεται από τον Κώστα Κουκουμάκα και την ελληνική έκδοση του Vice…

tsiomlekidis-astynomia

tsiomlekidis-astynomia4