Η σημαία του Πανθρακικού στον ιστό του Σπάρτακου! Ανακοίνωσαν “Μπάχα” οι Αγ. Θεόδωροι

Σε μια τεράστια κίνηση αναφορικά με την τεχνική του ηγεσία προχώρησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων. Η ιστορική ομάδα μετά την αποχώρηση του Τάσου Μπόζη συμφώνησε με τον Νίκο Μπαχαρίδη.

Ο Μπαχαρίδης αποτελεί τον παίκτη – σύμβολο της ομάδας του Πανθρακικού, αφού ο εμβληματικός αρχηγός του έζησε όλες τις στιγμές της δεκαετίας του 2000, όταν από το τοπικό πρωτάθλημα η ομάδα ανέβηκε τις κατηγορίες και έφτασε να αγωνίζεται στην Super League.

mpaxaridisΤα τελευταία χρόνια ακολουθεί προπονητική καριέρα και μάλιστα ήταν την τελευταία τριετία προπονητής στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού. Ως τέτοιος είχε μάλιστα κληθεί να καθίσει ως… υπηρεσιακός και στον πάγκο της πρώτης ομάδας, σε ένα ματς στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, όταν έφυγε ο Άκης Μάντζιος και μέχρι να βρεθεί ο Ρόκα ως αντικαταστάτης του.

Όνειρό του όπως έχει πει ήταν κάποια στιγμή να του δοθεί η δυνατότητα να είναι πρώτος προπονητής στον Πανθρακικό και αρκετοί στην πόλη περίμεναν να δοθεί σε αυτόν, όπως και στον Ζόραν Στοΐνοβιτς ως δίδυμο, αυτή η ευκαιρία μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του Πανθρακικού στην Football league. Οι ιθύνοντες επέλεξαν όμως τον Κώστα Ανυφαντάκη και δεδομένου ότι ο υποβιβασμός δημιουργεί μεγάλες ανακατατάξεις και στις ακαδημίες του Πανθρακικού, χώρος για τον Μπαχαρίδη προφανώς δεν υπήρχε στον Πανθρακικό.

Ετσι η σημαία της ομάδας της Κομοτηνής αποφάσισε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε.