ΕΠΣ Έβρου: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Τρανόπουλο και Τζουμακίδη απο τον Ορέστη Ορεστιάδας!

 

Τις τέσσερις μεταγραφές έφτασε η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας που πέρα απο τις ανανεώσεις των βασικών ποδοσφαιριστών της περσινής χρονιάς που θέλει ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Αραμπατζής, κοιτά και την δυναμική ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες που θα μπορέσουν να του δώσουν το κάτι παραπάνω.

Έτσι μετά την απόκτηση των Ηλία Οτέμπερη και την επιστροφή του Πέτρου Χριστοφορίδη η ομάδα της Ορεστιάδας προχώρησε στην απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών που αναμένεται να του δώσουν σημαντικές λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Ο λόγος για τον 27χρονο αμυντικό Δημήτρη Τζουμακίδη(φωτο) που επιστρέφει στην ομάδα της Ορεστιάδας μετά απο 7 χρόνια με τον Ορέστη να τον αποκτά απο την ομάδα της Αναγέννησης Μεταξάδων ενώ αγωνίστηκε και με τα χρώματα της ΑΕ Διδυμοτείχου. Ενώ το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Ορεστιάδας είναι ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Ποντιακού Δημήτρης Τρανόπουλος, με παρουσία και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που με την εμπειρία του μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι για την φιλόδοξη και με υψηλούς στόχους ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή.