Γ΄ Εθνική: Συνάντηση με κορυφαίο προπονητή στη Σερβία για το Νεοκλή Λεμονίδη

Στη Σερβία και συγκεκριμένα στην πόλη Κραγκούγιεβατς βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα 20 αθλητές από την Κομοτηνή, 18 από την ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή, ένας από τον Αίαντα και ένας από την ΑΕ Κομοτηνής. Οι 20 συνολικά αθλητές παίρνουν μέρος στο Διεθνές Crossover Basketball Camp, μαθαίνοντας τα μυστικά του μπάσκετ από κορυφαίους προπονητές.

Ένας από αυτούς είναι και ο προφέσορας Νέναντ Τρούνιτς, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και να μιλήσει ο προπονητής του ΓΑΣ Νεοκλής Λεμονίδης, ο οποίος είναι εκ των συνοδών της αποστολής στη Σερβία. Ο Νέναντ Τρούνιτς  είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής του FIBA Europe Coaching προγράμματος και καθηγητής καλαθοσφαίρισης στο ανώτατο ιατρικό και αθλητικό σχολείο στο Βελιγράδι και το Πανεπιστήμιο Singidunum. Έχει διατελέσει προπονητής στις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας, παίρνοντας το 2009 το χάλκινο μετάλλιο στο Κάουνας με την ομάδα U16, ενώ ένα χρόνο μετά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U17 στο Αμβούργο η Σερβία με τον Τρούνιτς προπονητή κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Θυμίζουμε ότι οι αθλητές που παίρνουν μέρος στο camp είναι οι εξής:

Αθανασίου Παναγιώτης, Γκουτσίδης Δημήτης, Κολεντζαρίδης Ηλίας, Λουλούδης Χρήστος, Μαχαίρας Βαγγέλης, Ναντσόπουλος Νίκος, Λαρίσης Κώστας, Μποζατζίδης Λάζαρος, Ναλμπάντης Αργύρης, Στουπάς Γιώργος, Παπαθεοδώρου Άρης, Καραμάνης Πέτρος, Ντομάζης Κώστας, Ζηκόπουλος Στέλιος, Φωτεινιάς Γιάννης, Ελευθεριάδης Γιάννης, Τσουρνακάκης Παντελής, Ντομάζης Γιώργος, Καζόγλου Βαγγέλης (Αίας Κομοτηνής), Ζεκιριέ Εφέ (ΑΕ Κομοτηνής).