Photos: 30 κλικ απο τις πρώτες προπονήσεις της Ξάνθης στο Πράβετς ενόψει Πιρίν!

 

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας βρίσκεται η Ξανθιώτικη ΠΑΕ για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, οπού την Τετάρτη θα έχει την ευκαιρία να δώσει και το πρώτο της φιλικό επί Βουλγάρικου εδάφους κόντρα στην Πιρίν στη Σόφια.

Το απόγευμα της Δευτέρας και μετά από την απαραίτητη ξεκούραση μετά το ταξίδι, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έδωσαν συνέχεια στην προετοιμασία τους. Ξεκίνημα με ασκήσεις προθέρμανσης, κατοχή μπάλας, πέντε εναντίον δύο, τακτική και διπλό μικρής χρονικής διάρκειας ήταν οι ασκήσεις που ακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Από την δεύτερη μέρα της παραμονής της στο Πράβετς η Ξάνθη μπήκε σε ρυθμούς διπλών προπονήσεων. Την Τρίτη στις 08:00 οι ποδοσφαιριστές πήραν το πρωινό τους στο ξενοδοχείο Riu Pravets και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με το λεωφορείο της ομάδας στα γήπεδα όπου προπονείται. Σε μία απόσταση 2 περίπου χιλιομέτρων και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες με δροσιά, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρωινό πρόγραμμα. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών το πρωί η Ξανθιώτικη ΠΑΕ δούλεψε σε θέματα δύναμης, αντοχής και τακτικής. Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00, μία μέρα πριν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που θα γίνει στη Σόφια με την Πιρίν.