Κοντά σε συμφωνία με την γερμανική Ντούισμπουργκ ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης

 

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στο εξωτερικό και μάλιστα σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα όπως είναι το γερμανικό θα έχει, όπως όλα δείχνουν, ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης.

Ο Αλεξανδρουπολίτης ποδοσφαιριστής τις τελευταίες σεζόν ενίσχυσε την ομάδα από την οποία αναδείχθηκε, τον Εθνικό, έχοντας στο παρελθόν αγωνιστεί και με την φανέλα της ΑΕΚ.

Όλο το προηγούμενο διάστημα αναζητούσε έναν τρόπο για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και αυτός όπως όλα δείχνουν θα του δοθεί τη νέα σεζόν.

Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης θα αγωνίζεται σύντομα στο γερμανικό πρωτάθλημα για την Ντούιμπουργκ.

Βέβαια, η άλλοτε κραταιά ομάδα της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας δεν αγωνίζεται πλέον στα μεγάλα σαλόνια αλλά στην Γ’ Εθνική της Γερμανίας.

Βέβαια, όπως η Μπουντεσλίγκα απέχει έτη φωτός από την δική μας Super League, έτσι και η δική τους Γ’ Εθνική είναι σαφώς πιο αναβαθμισμένη από την δική μας.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια σημαντική κίνηση για τον ποδοσφαιριστή, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι υγιής και να μην ταλαιπωρηθεί από τα προβλήματα του παρελθόντος, που σε μεγάλο βαθμό εκτιμάται ότι του στέρησαν και μια ακόμα πιο μεγάλη καριέρα.