Πρόταση από τον Πανθρακικό στην ΠΑΕ Ξάνθη για τον δανεισμό του Θανάση Γκαραβέλη

 

Σε επίσημη πρόταση προς την ΠΑΕ Ξάνθη προχώρησε η ΠΑΕ Πανθρακικός με αίτημα την παραχώρηση του νεαρού τερματοφύλακα Θανάση Γκαραβέλη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα της Ξάνθης εξετάζουν θετικά αυτήν την προοπτική.

Ο Γκαραβέλης είναι γνωστός και στους κομοτηναίους φιλάθλους, καθώς ήταν ο τερματοφύλακας που κλήθηκε να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια της Skoda στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2014-2015, στο οποίο η ομάδα της Κομοτηνής νικώντας με 2-0 (αλλά χάνοντας και πολλές άλλες ευκαιρίες που γλίτωσε ο Γκαραβέλης) κατάφερε να παραμείνει τότε στην μεγάλη κατηγορία.

Αυτό ήταν και το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League με την ομάδα της Ξάνθης, οι ιθύνοντες της οποίας επιθυμούν να τον δώσουν σε κάποιο σωματείο μικρότερης κατηγορίας όπου αγωνιζόμενος ως βασικός θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θα «ψηθεί», για να επιστρέψει πιο έμπειρος την επόμενη χρονιά στα Πηγάδια.

Πλέον οι σχέσεις Πανθρακικού και Ξάνθης είναι καλές, όπως φαίνεται και από τα καλά λόγια που έχει κατ’ επανάληψη πει για την ομάδα της Κομοτηνής ο ίδιος ο Πανόπουλος. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες και ο παίκτης βλέπει θετικά αυτήν την προοπτική και είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να διασχίσει τα 52 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Ξάνθη με την Κομοτηνή για να υπογράψει στον Πανθρακικό.

Ένα μικρό πρόβλημα ίσως δημιουργηθεί στην περίπτωση που οι Κομοτηναίοι δεν εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής ούτε για το πρωτάθλημα της Football League, καθώς επιτρέπεται απεριόριστος αριθμός μεταγραφών παικτών μόνο κάτω των 23 ετών και ο Γκαραβέλης συμπληρώνει τον Αύγουστο τα 24 του χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με την κίνηση αυτή θα λυθούν τα χέρια των ιθυνόντων του Πανθρακικού αναφορικά και με την πρόταση από την ιταλική Βερόνα για τον 16χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Τζελέπη, που θα φέρει ζεστό χρήμα στα άδεια ταμεία της ομάδας της Κομοτηνής.