Γ’ Εθνική: Και επίσημα στην Καβάλα ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος!

Κάτοικος Καβάλας θα είναι τη νέα αγωνιστική σαιζόν ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, κάτι για το οποίο σας είχε προϊδεάσει το ThrakiSportS(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος είναι 25 ετών και είναι γιος του σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Τάσου Μελισσόπουλου. Ξεκίνησε από τα τμήματα Υποδομής της Skoda Ξάνθη και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Αστέρα Μαγικού, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αιγινιακό, Βατανιακό, μετά στο εξωτερικό σε ομάδες της Ισπανίας, Τσεχίας και Γερμανίας σε ερασιτεχνικό επίπεδο προτού επιστρέψει την περσινή σαιζόν για λογαριασμό του Νέστου Χρυσούπολης και τώρα στην ομάδα του ΑΟΚ.

Μάλιστα πέρα απο τον Μελισσόπουλο σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας η το αργότερο την Τετάρτη θα ανακοινωθεί και δεύτερος ποδοσφαιριστής που έχει σχέση με την Θράκη.

“Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει ότι ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της, τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μελισσόπουλο. Ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος είναι μέσο επιθετικός, γεννήθηκε στις 31/5/1991 και προηγούμενη ομάδα του είναι ο Νέστος Χρυσούπολης.”