Για δύο χρόνια ο Μπέρτος στον Αστέρα Τρίπολης με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό

 

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Μπέρτος. Ο Ξανθιώτης αμυντικός, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην Skoda Ξάνθη, αποκτήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και μάλιστα βρέθηκε στην Ολλανδία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ωστόσο δεν θα παραμείνει τελικά στον σύλλογο του Πειραιά, αφού έτσι αποφάσισαν τελικά οι ιθύνοντες της ομάδας, που δεν τον συμπεριέλαβαν στην αποστολή για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Βέλγιο. Την κατάσταση εκμεταλλεύθηκε ο Αστέρας Τρίπολης που έσπευσε να κάνει δικό του τον Μπέρτο.

Όπως πληροφορείται το  ThrakiSportS, ο Ξανθιώτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες. Εκεί πηγαίνει με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικός. Μάλιστα, οι Πειραιώτες έσπευσαν να ανακοινώσουν: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μανώλη Μπέρτου στον Αστέρα Τρίπολης».

Ενδεικτική της συμφωνίας η φωτογραφία του Μανώλη Μπέρτου με τον μάνατζέρ του Βασίλη Τοπίδη και τον Νίκο Γαλανακόπουλο από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος σκοπεύει να δημιουργήσει μια νεανική ελληνική ομάδα. Άλλωστε πριν τον Μπέρτο απέκτησε τον πρώην τερματοφύλακα του Πανθρακικού Γιώργο Αθανασιάδη αλλά και τους Καλτσά, Τσουκαλά και Τσιλιανίδη.