ΕΠΣ Ξάνθης: Διπλή μεταγραφική “βόμβα” απο τον Ορφέα Ξάνθης πυροδότησε ο Άρης Αβάτου!

Σε δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα του Άρη Αβάτου που απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή απο τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης Ορφέα τους Κίμωνα Παπαδιώτη και Χίντ Ιμέρ(τον βλέπετε να πανυγηρίζει ένα απο τα τρία τέρματα που σημείωσε στα μπαράζ ανόδου με την φανέλα του Ορφέα).

Να σημειώσουμε οτι οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν και έμειναν ελεύθεροι απο τον Ορφέα για διαφορετικούς λόγους, λόγω διαβάσματος στην σχολή ο Παπαδιώτης και για οικογενειακούς λόγους ο Χίντ, με τον προπονητή του Άρη Αβάτου και πρώην ποδοσφαιριστή του Ορφέα Κυριάκο Κετσιεμενίδη να παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο ώστε να πείσει τους δύο ποδοσφαιριστές απο την στιγμή που έμειναν ελεύθεροι από τον Ορφέα να συνεχίσουν στον Άρη Αβάτου. Άλλωστε ο κόουτς του Αβάτου είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται σαν προπονητής να χτυπήσει παίκτες της πρώην ομάδας του παρά μόνο αν είναι ελεύθεροι.

papadiotisΚαι οι δύο περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές και προσθέτουν τρομερή δύναμη στον Άρη Αβάτου, στο κέντρο της άμυνας με τον Κίμων Παπαδιώτη(φωτο δεξιά) που στο βιογραφικό του πέρα απο τον Ορφέα έχει να επιδείξει παρουσία στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, την Skoda Ξάνθη τον Απόλλων Σμύρνης και την Καβάλα προτού τον αποκτήσει ο Ορφέας Ξάνθης. Ο Παπαδιώτης είναι φοιτητής στην Ξάνθη και αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησε να αποχωρήσει απο τον Ορφέα καθώς λόγω των διαβασμάτων στην σχολή δεν μπορούσε να ακολουθήσει στους ρυθμούς του Ορφέα στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Ενώ η ομάδα του Αβάτου ισχυροποιείται τρομερά και στην επίθεση με την απόκτηση ενός εκ των κορυφαίων σκόρερ του Ορφέα, και μέσα στους 10 κορυφαίους της κατηγορίας με τα 11 γκολ που σημείωσε στο πρωτάθλημα που μας πέρασε αλλά και με τα τρία πολύ κομβικά τέρματα που σημείωσε στα μπαράζ ανόδου( δύο γκολ στην ανατροπή με τον Ηρακλή Καβάλας και νίκη με 3-2, ενώ είχε ισοφαρίσει στο ματς με τους Προσκυνητές στο ΑΟΞ) που βοήθησαν στην επίτευξη του μεγάλου στόχου του Ορφέα την άνοδο στην Γ’ Εθνική, με τον Ιμέρ όμως πρόσφατα να γίνεται πατέρας και να μην μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα του Ορφέα στην μεγαλύτερη κατηγορία λόγω περιορισμένου χρόνου.

Με αυτές τις κινήσεις η ομάδα του Αβάτου φτάνει τις έξι μεταγραφές με του Ιμέρ και Παπαδιώτη να προστίθενται στην λίστα με τους Χρήστο Λαζαρίδη(που επίσης αποκτήθηκε απο τον Ορφέα), Μιχάλη Μιχαηλίδη, Γιώργο Στεργαλά και Δημήτρη Κρουστάλη. Με τους αδερφούς Κοτόπουλου με κινήσεις σαν και αυτές να δείχνουν την αποφασιστικότητα τους το Άβατο την φετινή σαιζόν να εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.