Βροχή προσφυγών στον Πανθρακικό! Κινήθηκαν νομικά ένας νυν και τέσσερις πρώην παίκτες του!!!

Μπορεί την Πέμπτη να ολοκληρώθηκαν και τυπικά 20 συμβόλαια στον Πανθρακικό και το πρωί του Σαββάτου (μετά από σχετικό δημοσίευμα του ThrakiSportS την Παρασκευή) να εκδόθηκε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά τους από την διοίκηση της ομάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το τέλος ήρθε ανώδυνα για όλους.

Τέσσερις από αυτούς τους παίκτες, από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας, κινήθηκαν νομικά σε βάρος του συλλόγου της Κομοτηνής για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους, αφού προφανώς μπορεί να έμειναν ελεύθεροι, αλλά έχουν ακόμα λαμβάνειν για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει στην ομάδα.

Ανάμεσα σε αυτούς που φέρονται να έχουν καταθέσει προσφυγές είναι ο μέχρι πρότινος αρχηγός Αντώνης Λαδάκης. Ακόμα, ο Θανάσης Παπαγεωργίου που ήδη ανήκει στο δυναμικό της Ξάνθης αλλά και οι Φρανθίσκο Χαβίτο και Ροτζέριο Μάρτινς. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport».

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι συνολικά πέντε παίκτες αποφάσισαν να κινηθούν νομικά σε βάρος του Πανθρακικού και κατέθεσαν προσφυγή εναντίον του συλλόγου της Ροδόπης. Ο πέμπτος είναι πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σάββας Μουδούρογλου.

Οι τέσσερις πρώτοι έμειναν και τυπικά ελεύθεροι την περασμένη Πέμπτη (30/6), από την ομάδα της Κομοτηνής και είναι προφανές ότι διεκδικούν μόνο τα χρήματα που τους οφείλονται, εν αντιθέσει με τον Μουδούρογλου ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον κομοτηναίικο σύλλογο αλλά με την κίνηση αυτή είναι προφανές ότι πέρα από τους μισθούς που του χρωστιούνται, διεκδικεί και την ελευθέρας του.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΣΥΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ