Γ’ Εθνική: Από πρόεδρος στην Ασπίδα εξελέγη νέος πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης!

.Ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης Ορφέας δεν ενισχύεται μόνο μεταγραφικά, με την απόκτηση των Ξαντινίδη και Ρούφου (θυμηθείτε ΕΔΩ), αλλά και διοικητικά με τον γνωστό επιχειρηματία Μιχάλη Χατζηκλεάρχου να αναλαμβάνει τον ρόλο του προέδρου της ομάδας.

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο πέρα απο την ίδια την είδηση, που είναι ιδιαίτερα σημαντική και ενισχύει αρκετά τον ιστορικό Ορφέα τη νέα σαιζόν, αλλά αποκτά και ξεχωριστή σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως ο “Μισέλ” ήταν ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του “αιώνιου αντιπάλου” του Ορφέα, ειδικά τις καλές εποχές των δύο, Ασπίδας Ξάνθης. Μάλιστα ο Μιχάλης Χατζηκλεάρχου (τον βλέπετε στην φωτογραφία με τον πολύ καλό του φίλο Ζήση Βρύζα) ήταν στην προεδρία της Ασπίδας μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο όταν και αποχώρησε απο τα κοινά του συλλόγου.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι δεδομένη, ενώ και με την παρουσία του σε όλα τα παιχνίδια των μπαράζ στο πλευρό του Ορφέα χωρίς να έχει κάποιο ρόλο στον σύλλογο έδειξαν την πρόθεση του να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται να στηριχτεί ο εκπρόσωπος του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Ορφέα αναφέρει:

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΛΕΑΡΧΟΥ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
ΜΙΧΑΛΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ