Ολοκληρώθηκε το καμπ των Ανδρέα Βαζαίου και Παναγιώτη Σαμιλίδη στην Αλεξανδρούπολη

Στη βάση τους επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας ο Ανδρέας Βαζαίος και ο Παναγιώτης Σαμιλίδης μετά την ολοκλήρωση του προπονητικού καμπ στο οποίο συμμετείχαν την τελευταία εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη.

Οι δυο αθλητές έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης το πρωί της Δευτέρας ολοκληρώνοντας ένα συνολικά 11ήμερο καμπ. Η προετοιμασία τους ξεκίνησε στις 16 Ιουνίου από το ΟΑΚΑ και από τις 21 του μήνα συνεχίστηκε στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις και τη φιλοξενία αλλά πολύ περισσότερο από τη διάθεση που έδειξαν οι αθλητές του όλες αυτές τις ημέρες.

Ο Βαζαίος και ο Σαμιλίδης μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους με τους κολυμβητές των τοπικών ομάδων καθώς έκαναν κοινές προπονήσεις. Οι δύο πρωταθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους στην Αργυρούπολη και την Παρασκευή θα αναχωρήσουν για το Βισί της Γαλλίας.

Εκεί το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου θα δώσουν το τελευταίο τεστ πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Βαζαίος θα κολυμπήσει σε 50μ., 100μ. πεταλούδα, 100μ. ελεύθερο και 200μ. μεικτή, ενώ ο Σαμιλίδης θα πέσει σε 50μ., 100μ. και 200μ. πρόσθιο.