Αιφνιδιαστική παραίτηση της διοίκησης Γεωργιάδη από το ΤΑΑ Εθνικός! Αφήνει επί ξύλου κρεμάμενο τον ιστορικό σύλλογο

Αν και πολλοί εκτιμούσαν το τελευταίο δίμηνο ότι αυτή θα ήταν η εξέλιξη, το βράδυ της Δευτέρας επισημοποιήθηκε με δελτίο Τύπου. Η διοίκηση του Γιώργου Γεωργιάδη που ανέλαβε μόλις πριν ένα χρόνο να βγάλει από το τέλμα τον σύλλογο, παραιτήθηκε αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ομάδα και ενώ οι ημερομηνίες τρέχουν, τα χρέη παραμένουν και υπάρχει άμεσος κίνδυνος να μην μπορέσει να εξασφαλίσει αδειοδότηση ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Η παραίτηση έγινε γνωστή μέσα από ένα δελτίο Τύπου που εστάλη με e-mail στις 19:53 αλλά δεν ανέβηκε ποτέ στην ιστοσελίδα του συλλόγου ή έστω στην σελίδα που διατηρεί το ΤΑΑ στο facebook, δείγμα ίσως των καταστάσεων που διαμορφώνονται.

Στην ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός γίνεται ένας απολογισμός της σεζόν που έφυγε, η οποία κρίνεται… επιτυχημένη. Αίσθηση προκαλεί ότι στην ανακοίνωση δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος αυτοκριτικής, την ώρα που υπάρχουν ακόμα και σήμερα χρωστούμενα στους παίκτες, αν και αυτοί δέχθηκαν πέρυσι γενναία μείωση των αποδοχών τους.

Το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

«Με το πέρας της αγωνιστικής σεζόν της περιόδου 2015-20126 η διοίκηση του Τ.Α.Α. ολοκλήρωσε τη θητεία της και απολογιστικά δηλώνει τα παρακάτω:

Κρίνει αγωνιστικά πετυχημένη τη σεζόν καθώς παρά την ύπαρξη ενός εκ των χαμηλότερων μπάτζετ της Volleyleague , πέτυχε να καταλάβει την 7η θέση με μια αξιοπρεπή παρουσία αλλά και επανάληψη της ευρωπαϊκής πορείας με παρουσία στους 8 του θεσμού.

Προχώρησε μέσα από μια συντονισμένη προσπάθεια καθόλη τη διάρκεια της θητείας της σε εξορθολογισμό των δαπανών αλλά και συμμάζεμα του οικονομικού ανοίγματος, παρά την κρίση που μάστιζε το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον, που αποτελούσε βραχνά για κάθε διοίκηση.

Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε πως με όλο το βάρος των δυσχερειών, ότι καταγράφτηκε αποπληρωμή παλαιών χρεών της τάξεως των 71.366 χιλιάδων ευρώ, ενώ αφήνει ως παρακαταθήκη νέους ταλαντούχους αθλητές.

Προσπάθησε μέσα από δράσεις να φέρει τον σύλλογο και το βόλεϊ στο ευρωπαϊκό προσκήνιο κάνοντας ευρέως γνωστή την Αλεξανδρούπολη και εκτός συνόρων.

Η διοίκηση του ΤΑΑ με τη λήξη της θητείας της και ενόψει της διευκόλυνσης για έναρξη των διαδικασιών για την επόμενη μέρα του Τ.Α.Α. υποβάλλει την παραίτησή της και εύχεται κάθε επιτυχία στους ανθρώπους που θα κληθούν να συνεχίσουν το έργο της.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της, τους αθλητές και το τεχνικό τιμ , όλους τους θεσμικούς φορείς και τις τοπικές αρχές, αλλά και όλο το φάσμα των χορηγών, καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στο έργο της κατά τη διάρκεια της σεζόν

Με τιμή η διοίκηση του

ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ»