Στην τελική ευθεία για την απόκτηση Σιώπη ο Παναθηναϊκός, εξετάζει τα δεδομένα για την τελική κρούση

Όπως έχει σημειώσει από την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Εβρίτη ποδοσφαιριστή Μανώλη Σιώπη και γι΄ αυτό οι «πράσινοι» ερευνούν τα δεδομένα με το ιδιωτικό συμφωνητικό που εμπλέκει τον Ολυμπιακό.

Στον Αντρέα Στραματσόνι αρέσει ο Μανώλης Σιώπης και στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν τον θρακιώτη μέσο του Πανιωνίου. Θα είχαν κάνει μάλιστα ήδη την κρούση τους, όμως η υπόθεση εμπλοκής του Ολυμπιακού στην οποία έχει επίσης αναφερθεί το ThrakiSportS, βάζει εμπόδια στο Τριφύλλι.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να είχαν βάλει απαγορευτικό όρο όταν άφησαν ελεύθερο τον Σιώπη στον Πανιώνιο, ο οποίος έβαζε «στοπ» σε μεταγραφή του παίκτη σε κάποιον από τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μαζί με ένα ποσοστό μεταπώλησης που έφτανε το 30% στην ομάδα του Πειραιά.

Το θέμα απασχολεί την Κυριακή και την εφημερίδα «Goal», σύμφωνα με την οποία πάντως ο Παναθηναϊκός ερευνά τα δεδομένα και συγκεκριμένα αν μπορεί να γίνει η μεταγραφή, παρακάμπτοντας το ιδιωτικό συμφωνητικό ώστε να μην πληρώσει τον “αιώνιο αντίπαλο”.